Pontosan utánam toppan be Tonks, és vele is osztanak be egy csapatba. Remek, már csak ez hiányzott nekem mára. Nem elég hogy foglalt volt az összes kabin a zuhanyzóban reggel, nem elég hogy a hajam szétjött és eltört a varázstollam, még Tonks. Gratulálok Skeeter! Leülök a fiú mellé, de arrébb húzom kissé a székemet. Azért tartsuk a távolságot. Húzok egy ciánkék színű kártyát és ráírom a kedvenc francia mondásomat: Ölj, vagy Téged ölnek! Ezután körkörös pálca intéssel mondom ki az igét, Flos Floris. Ennek hatására egy gyönyörű kék virág lesz a papírból, és olvashatóan kirajzolódott rajta amit írtam. Mosolyra húzódnak ajkaim, de nem lepődtem meg, tudtam, hogy sikerülni fog. Általában minden sikerül nekem. Unottan fordulok Tonks felé és figyelem bénázását. Mikor már véglegesen meguntam inkább körülnézek a teremben. Senki olyan akivel elűzném az időt. Visszafordulok előre, és a professzorasszonyra figyelek. Mikor lerakja a ketreceket, rögötn kiveszek belőle egy gyönyörű kék madarat és a nyakamra teszem, annak érdekében hogy egy sál legyen belőle. Ha Tonksnak sikerült a varázslat akkor én csinálom meg neki, ha nem, akkor elátkozom magamban Tonksot. Ezután elvégzem a visszavonó bűbájt, és visszarakom a madarakat. Kezet fogok azért Tonkssal majd elköszönök a proesszorasszonytól és távozok.
To: Everybody | - SZÓBAN | - | Kérem nézze el a késést!