Itt tudod jelölni azokat a karaktereket, akik szerinted a legtöbbet segítettek a tagoknak a nyár folyamán. Fontos, hogy maximum 3 jelölted lehet és indoklást is kell hozzá írni, más különben a jelölést nem tudjuk elfogadni. Pár szóban is elég. Azon karakterek is jelölésre kerülhetnek, akik az előző szavazáson nyertek. Kérjük, figyeljetek az aktivitásra, inaktív és olyan karaktereket akik nem játszottak, nem tudunk elfogadni! Illetve aki nem szeretne nyíltan jelölni az nyugodtan küldje el a jelöltjeit nekem privát üzenetben. Jelölni szeptember 16.-ig lehet!
I solemnly swear
I am up to no good
Antonin Prior Dolohov
C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
10
▽ Avatar :
Ash Stymest
»
»Csüt. 1 Szept. - 15:06
Nem pontosan értem, hogy mi számít segítségnek, de én ide is James Pottert jelölném, amiért tényleg annyi avatart vág mindenkinek, amiért olyan szép kis kódokat alkot, amiért ennyire tehetséges. Szerintem sok mindenkinek volt segítség, hogy meglepte őket az avatarokkal vagy éppen a kódokkal és nem kellett ezzel vesződniük. Sőt. Amikor csak megemlítettem, hogy nem tudok mivel meg hogyan vágni, két perc múlva linkelte nekem a képet. (:
I solemnly swear
I am up to no good
Vendég
C’est la vie
Vendég
»
»Pént. 2 Szept. - 11:51
Az én jelöltem nem más, mint James Potter. <3 Nagyon lelkes az oldal életét illetően, valamint bármikor, bármelyik tagnak szívesen vág képet, alkot kódot, amik mindig gyönyörűek.
I solemnly swear
I am up to no good
Vendég
C’est la vie
Vendég
»
»Szomb. 3 Szept. - 15:54
James Potter - szerintem ezzel mindenki egyet tud érteni, nem igazán kell indokolni. Csodálatra méltó a lelkesedése, és tényleg mindenkinek segít, ahol csak tud, pártatlanul.
I solemnly swear
I am up to no good
James Potter
C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
6
▽ Avatar :
Arthur Gosse
»
»Hétf. 12 Szept. - 17:34
először is köszönök minden jelölést, bár tökre rábasztatok, hogy ilyen önzetlennek hisztek, megmondtam, hogy a lelketeket veszem el cserébe, de hát már így jártunk :'))))) másodszor jelölném és egyúttal itt is hatalmas köszönömöt mondanék LILY EVANS-nek, aki amolyan personal guardian angel-ként minden panaszomnak hangot adott, minden oldallal kapcsolatos kérdésemre választ adott, már jóval azelőtt, hogy staff taggá lett volna, szóval ha valaki, akkor ő tényleg díjat érdemel :O
I solemnly swear
I am up to no good
Mici Visconti
C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
10
▽ Avatar :
Xavier Dolan
»
»Kedd 13 Szept. - 15:10
James Potter - nem akarok unalmas lenni, de azt hiszem, már minden el is hangzott itt fentebb. Tényleg bármivel lehet nyaggatni és érdemes is. *.* Szerkesztés, kódolás, jó társaság és még sorolhatnám szerintem reggelig, de most ide ennyi éppen elég.