|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mesélõ Ki mozgatja a szálakat ▽ Reagok : 10
| » » Szer. 26 Okt. - 10:42 | | Akinek nincs partnere az estére, de szeretne; aki nem akar egyedül részt venni egy mesében, ezért párokat keres magának; bármi, ami játékostárs kereséssel kapcsolatos, ide jöhet nyugodtan!
Aki elkelt, kérjük húzza ki a posztot! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Kristina Pimenova
| » » Szer. 26 Okt. - 10:49 | | Sziasztok!
Apró első bálos lányka keresi a partnerét erre az estére, aki esetleg kicsit vigyázna is rá és esetleg kipróbálná vele a vajsört gyömbéresen. Ígérem sírni nem szándékozom, csak egy biztos támaszra lenne szükségem. Mondjuk úgy a negyedik évfolyamig (ha idősebb vagy persze nem okoz gondot, de hát tudjuk milyenek a fiúk, szóval valószínű, hogy a nagyobbaknak nem imponálna egy elsős, még talán akkor sem ha az M.M. lánya)
Csak egy PM az ára az egésznek, ne hagyjátok egyedül a kisebbet.
xoxo Kadie |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Ash Stymest
| » » Szer. 26 Okt. - 13:52 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Alexandra Daddario
| » » Szer. 26 Okt. - 16:09 | | Rettentően boldoggá tenne, ha valaki lecsapna rám! :3 (Csak így, simán, nagyjából bármilyen minőségben lehetne boldogítani a karit.)
Rita rabolt, de ha esetleg valaki szeretne velünk szabadulósdit játszani, szerintem még befogadjuk. : ))
A hozzászólást Theia Belby összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Okt. - 16:57-kor. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 26 Okt. - 16:53 | | Emmelinnek egy vagy annál több partnert szívesen fogadok, egy pm az ára:3 // kapsz érte csokinyuszit *-* // |
|
| |
▽ Avatar : ↑ Sasha Pieterse ↓
| » » Szer. 26 Okt. - 20:26 | | Hát én nem tudom, hogy milyen rendezvényen vagyok -dehogynem-, de remélem, hogy valaki elakar rabolni engem is és elvinne a bálba Csak egy pm az ára és partnered lehetek
A hozzászólást Doris P. Edwards összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 26 Okt. - 23:43-kor. |
|
| |
▽ Avatar : ~ Min Yoongi (Suga)
| » » Szer. 26 Okt. - 22:39 | | Ha valaki igényel vérbeli gyökeret...nohát én elvinnék egy szépséges hölgyet a bálba! PM, ha valaki lecsapna reám! :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Pént. 28 Okt. - 10:46 | | Valaki engem is elrabolna? |
|
| |
▽ Avatar : yulia rose
| » » Csüt. 10 Nov. - 16:00 | | én is én is, rabolható vagyok csak tessék csak tessék. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 20 Nov. - 14:27 | | van egy kész kezdőm számodra < itt > . Ha szeretnél csatlakozni hozzám, csak tegye, szívesen várom. Járőrözöm a bulizók között, rám fér a felfrissülés. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|