|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : ▲ bűbájos
| » » Csüt. 15 Okt. - 20:13 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Ella Purnell
| » » Kedd 20 Okt. - 1:08 | | Nagyon izgalmas megindítani a játékoskeresőt Nos akkor keresném játszótársam Nem vagyok válogatós Barát, ellenség, szerelem, bárki jöhet Lassú, de lelkes partner vagyok |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Szer. 21 Okt. - 11:20 | | Engem is lehet zargatni, tudok vállalni pár játékot. Kicsit lassú leszek a napokban, de szívesen játszanék ^^ |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mardekár Hogyha agyafúrt s ravasz vagy ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Francisco Lachowski
| » » Pént. 23 Okt. - 9:55 | | Kiadnám én is magam játékra Bármi fantáziát látsz bennem, küldj egy PM-et! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Matthew Hitt
| » » Kedd 27 Okt. - 22:06 | | Farkas koma keresi Piroskát, illetve bárkit, aki szívesen letérne az ösvényről és játszana vele egyet. PM |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Xavier Dolan
| » » Szer. 28 Okt. - 16:49 | | No, akkor kiadó az első játékom. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 5 Nov. - 19:15 | | Már meglévő játékom mellé vállalnék még egyet, akit érdekel és szívesen játszana velem, az hozzám vághat egy baglyot. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : ♰ Taylor Momsen
| » » Szer. 11 Nov. - 19:16 | | Kiadó az első játékom |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Csüt. 14 Ápr. - 21:16 | | Ismét bedobom magam, bárki, aki szeretne játszani nyugodtan zargasson meg, akár másik alteregót is tudok ajánlani ^^ |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mardekár Hogyha agyafúrt s ravasz vagy ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Francisco Lachowski
| » » Szer. 20 Ápr. - 16:57 | | Pár játékra elrabolható szerény személyem is HATszorosan elkeltem, szóval egyelőre elleszek, de havan valami überbrutál jó sztoriötleted velem, akkor írj
A hozzászólást Regulus Black összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 29 Ápr. - 9:22-kor. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Cole Mohr
| » » Szer. 27 Ápr. - 13:34 | | Vásárra vinném én is bőrömet. Pm-ben megbeszéljük a többit. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : ❀ gigi hadid
| » » Szomb. 7 Május - 13:15 | | Gondoltam már bepróbálkozom én is itt, hátha valaki megdob egy PM-mel, hogy játszhassunk együtt. Dobáljatok az üzenetekkel, különben kénytelen leszek én és senkit sem kímélek. |
|
| |
▽ Avatar : arthur kulkov
| » » Hétf. 9 Május - 15:01 | | pőre testem szabadon rabolható mindenféle játékra. |
|
| |
| » » Vas. 22 Május - 13:43 | | Bejelentkezem én is, egy, esetleg két játékra! :3 Igazság szerint mindegy a téma, hiszen bármire fogható vagyok! Ne fogjátok vissza magatokat Egy PM az ár, amivel megvehettek :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Elhalálozott Elhagytam e világot ▽ Reagok : 0
| » » Csüt. 2 Jún. - 11:27 | | tudom, hogy ráírhattam volna valakire a fentiek közül, de túlságosan lusta vagyok meg sokkal egyszerűbb ide pötyögni és olyan jó érzés, amikor valaki pont téged akar játékra, hogy csak na... tehát igazából csak annyit akarok mondani, hogy eladó vagyok. körülbelül háromszorosan. na? |
|
| |
▽ Avatar : ❃ Kaya Scodelario
| » » Hétf. 6 Jún. - 8:30 | | Még egy két játékot bevállalnék a jelenlegi mellé. Lassú partner vagyok, szóval légy türelmes velem. Amit tudnod kell, hogy ha a legjobb barátom is voltál, akkor sem emlékszem rád. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mesélõ Ki mozgatja a szálakat ▽ Reagok : 10
| » » Vas. 3 Júl. - 14:49 | | Vállalnék mesélést a kalandon kívül is, akár kész ötlettel, akár nem, csak ketten vagy többen jelentkezzetek Akár meg is beszélhetitek egymás között és ha van ötletetek írjátok meg nekem ^^ Ha nincs partnered de részt vennél akkor se habozz, megoldjuk Maximum három kettő játékot vállalnék be |
|
| |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Cole Mohr
| » » Csüt. 7 Júl. - 22:15 | | Légyszi, játsszon már velem valaki. Valahogy képes vagyok minden játékot bedögleszteni Ezt nem biztatásnak szántam, csak úgy |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Elhalálozott Elhagytam e világot ▽ Reagok : 0
| » » Szomb. 9 Júl. - 16:01 | | rabolható vagyok, pm az ára! :3 |
|
| |
▽ Avatar : ♔ Micah_Fidler
| » » Csüt. 14 Júl. - 18:35 | | Halihó! Az első játékostársamat keresem, a nem, kor, csoport mindegy :3 Nagyon, nagyon várlak, kedves jelentkező! *.* |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 4
▽ Avatar : zhenya katava
| » » Vas. 17 Júl. - 20:39 | | Játszani vágyó, velem egy csónakban evező és egy cipőben járó diáktársaim nyugodtan keressenek! |
|
| |
▽ Avatar : Andreas Wilson
| » » Hétf. 18 Júl. - 17:31 | | Beleférne a keretbe még 1-2 játék nálam is, csak legyen valami ütős mocskosvéres kiindulóalap |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Ash Stymest
| » » Csüt. 28 Júl. - 16:59 | | Guten Tag! Kalandkereső, bulizós lányt és fiút várunk sok szeretettel IDE. Csak legyél légyszi aranyvérű, mert ez most egy olyan buli. :O |
|
| |
▽ Avatar : Ella Purnell
| » » Hétf. 8 Aug. - 22:35 | | Játszótársat keresek. Ha van valami ötleted, írj PM-et. Köszi. |
|
| |
▽ Avatar : Vincent Gallo
| » » Szer. 10 Aug. - 21:35 | | Újfiú vagyok a városban és unatkozom. Valaki igazán körbevezethetne. Várom pm-ben a jelentkezőt. Előny, ha valami kínozni való, naiv mugli vagy, esetleg te is szereted őket kínozni. Vagy ha jó nő vagy. Vagy csak egyszerűen bennevagy valami fincsi +18-as agymenésben
#nemmalmoznifogunk |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|