I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 10 Ápr. - 14:49 | | Felix ____ Burke Csoport: mardekárnak örülnék, de ha megbeszéljük nyitott vagyok másra is (mindenképpen diák!!) Kor: 17 Származás: aranyvér Lojalitás: családilag Voldemort, de választhatsz egyebet is! Play by: Tom Webb Ők várják: Én, de nagyonám!! Nos, te vagy az én egyetlen testvérem. Az ikrem, a vérem, a másik Burke, akivel folyton összekevernek, mivel külsőre olyanok vagyunk mint két tojás, de vajon belsőre is? Régen én voltam az, aki a legjobban ismert, én voltam az, akivel megosztottál mindent. De valami megváltozott, valami megtört és már semmi sem olyan mint egykor volt. Lehet még újra olyan szoros a kötelékünk, mint hajdanán? Visszatérhet az idilli állapot? //A testvérek között egykor iker-kötelék volt, ami miatt időnként érezték, látták amit a másik, néha gondolataikban is olvastak, szinte már így kommunikáltak. Aztán valami megváltozott, ami miatt eltávolodtak. Nem konkretizáltam eddig sehol, hogy mi, találjuk ki együtt. Eltérő nézetek, valami kiemelkedő vita / tragédia, vagy csak szép lassan elhalt a dolog? Bármi lehet, beszéljük meg! Ez a kötelék néha-néha még felvillant egyet s mást, de az esetek többségében nincs semmi. Én örülnék, ha később, lassan újra jóban lennének a srácok, de ha nem így alakul a sztori azt sem bánom. Felix jelleme is tulajdonképpen szabad préda, ha nagyon kell még a nevet is át tudom írni mindenhol, a második név meg eleve szabadon választható! Annyi kérésem azonban lenne, hogy mielőtt beregisztrálod keress meg, és egyeztessünk. Ha kell adok e-mail címet, vagy itt dobsz pm-et, bármi, de szeretném őt biztos kezekben tudni. Az előtörténetemet még ajánlom olvasásra! // |
|