I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mardekár Hogyha agyafúrt s ravasz vagy ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Francisco Lachowski
| » » Vas. 23 Júl. - 15:49 | | Cveta Dolohov Csoport: Mardekár Kor: 16-17 Származás: Aranyvér Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Frida Gustavsson például Ők várják: Antonin, én, én, én de még sokan mások is szerintem Az első találkozásunk a Roxfort Expresszen történt, első évünk kezdete előtt. Elbűvölő személyiséged azonnal magával ragadott, szinte összenőttünk, mindent együtt csináltunk és téged nem érdekelt, hogy ki vagy mi vagyok. Aztán harmadikban eltávolodtunk. Ekkor ismerkedtem meg a bátyáddal, aki a szárnyai alá vett és mára már olyanok vagyunk mint a testvérek. Nem tudom igazából mi történt, talán féltékeny lettél, hogy engem is a családod részének tekintett? Vagy mi volt a probléma? Azóta sem tudom az igazságot, pedig őrülten kíváncsi vagyok rá. Mindketten hallottunk pletykákat a másikról, de egyikünk büszkesége sem ér fel addig, hogy komolyan beszéljünk a másikkal. Volt párszor, amikor összekaptunk, legtöbbször csak beszóltunk egymásnak, és azt hiszem egyikünk sem képes bevallani, hogy mit érez a másik iránt legbelül, mélyen. Erre a szüleink bejelentik, hogy el kell jegyeznünk egymást. Mi a véleményed erről Cveta? A bátyáddal együtt nagyon várunk! Semmiképp sem tudnék elképzelni egy csöpögős, romantikus szálat a két karakter között, de persze szeretném ha beleszeretnének egymásba majd idővel. A többi dologban szabad kezet adok, a családról pedig a bátyádat kérdezd. Siess! |
|