|
Oldalköltözés
Kedves Mindenki! Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : ) b & caelor & effy
|
Friss posztok | Alastor Moody
Szomb. 25 Dec. - 10:27 Alecto Carrow
Vas. 5 Dec. - 0:12 Practise makes perfect... really? Alex R. Emerson
Szer. 21 Júl. - 14:54 Lucius Malfoy
Pént. 9 Júl. - 1:06 Vendég
Csüt. 8 Júl. - 9:43 Lucius A. Malfoy
Szer. 7 Júl. - 16:18 Yves McGonagall
Szer. 30 Jún. - 3:38 Martin Nott
Kedd 29 Jún. - 2:33 Anathema Avery
Kedd 29 Jún. - 0:34 |
Erre kószálók Nincs Jelenleg 157 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 157 vendég :: 1 Bot A legtöbb felhasználó ( 412 fő) Szer. 30 Okt. - 5:17-kor volt itt. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Állomány A csapat tagja vagyok ▽ Reagok : 3
| » » Vas. 23 Jún. - 9:37 | |
Kedves Marauders,
egyre nehezebb ide kind of releváns képet találni, vagy csak valamit, ami nem rántja szét a topikot előre nem látott okok miatt határozatlan ideig korlátozottan vagyok jelen - ami jelenthet változatlan aktivitást, és napokig tartó távollétet, ezek különböző verzióit, esetleg az emiatt érzett bűntudat feletti rengeteg posztot is - ezért elnézést kérek minden játékostársamtól, és kérem türelmüket, amíg tisztán látom a lehetőségeimet. Amennyiben bárkinek bármi kérdése adódik - ezzel, világunkkal, indokolatlanul ananászos jegeskávé készítésével kapcsolatban - keressen bátran, időm függvényében minden itteni kötelességemnek igyekszem eleget tenni.
Baj esetére, természetesen.
|
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Csüt. 27 Jún. - 12:03 | | Sziasztok! A hétvégén elutazunk, úgyhogy előre láthatóan vasárnap délután leszek majd csak fent, hacsak nem sikerül gépet - és némi szabadidőt - szereznem. Köszi a türelmet, Marlie |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : yoshida sayo
| » » Csüt. 27 Jún. - 22:41 | | bizonytalan időre, amíg nem rendezen a dolgaimat, kivonom magam a forgalomból, ha nagyon kellek, csapjatok hozzám egy pm-et, köszipuszi (vonatkozik Ashe, Boney, Flavia, Greta, Greyson, Zhexian és Valkyrie karakterekre) |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 5
▽ Avatar : Daisy Ridley
| » » Pént. 28 Jún. - 0:04 | | Most szombattól (29.) következő vasárnapig (7.) azzal fogok kísérletezni, mekkora lulz vagy sem énrám bízni, hogy kölkök megtanulják a bűbájtant
Ugyanez idő alatt Jenkibogyó, a Vérgőzös Hobbit, a Rezidens Mikrofon és az Egyébként is Passzív Szakáll is szabadságra mennek |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Coco Rocha
| » » Csüt. 18 Júl. - 16:13 | | Hurrá nyaralunk!Habár elég új vagyok erre, pont úgy hozta az élet, hogy én is és Wyatt is elutazunk holnap nyaralni. Augusztus első napjaiban már várható, hogy vonalvégen leszek. Ez Zach-re is vonatkozik mert az én karim. |
| | |
▽ Keresettek : halálfalóhaverok
▽ Avatar : billie eilish
| » » Pént. 26 Júl. - 10:47 | | Hejhó! Ugyan eddig is csendesebb voltam, de holnap (27) indulok nyaralni \o/ Feltöltöm magam, pihenek, megkeresem az ihletem és új erővel robbanok be, legkésőbb vasárnap (aug. 3.) Addig legyetek rosszak |
| | |
▽ Avatar : cai xukun
| » » Pént. 26 Júl. - 16:46 | | eddig se voltam túl aktív, de nagyjából mától (26.07.) jövő szombatig (03.08.) főleg kivonom magam a forgalomból, mert vendégem lesz és még dolgozok is közben, szóval nem hiszem, hogy lenne időm a géphez ülni akinek tartozok, ne haragudjon, eskü, utolérem magam jövő hétvégén és mindenkinek írok majd :3 |
| | |
▽ Avatar : Isabelle Fuhrman
| » » Kedd 30 Júl. - 17:07 | | Most csütörtöktől (1.) következő vasárnapig (11.) hobbitból tündévé avanzsálódni megyek, és Beleriandon nincs sok net
Ugyanez idő alatt Jenkibogyó, a Settenkedő Morcige...reblyenyél, a Rezidens Mikrofon és az Egyébként is Passzív Szakáll is megint szabadságra mennek |
| | |
| » » Kedd 30 Júl. - 19:56 | | Felfedeztem, hogy ide még nem írtam. Viszont most sajnos kénytelen leszek. Akik játszanak velem, azok már észrevehették, hogy nem vagyok épp egy száguldó vipera manapság. Ez egy darabig még sajnos így is marad, mert egy kicsit éppen a fejemre omlik az élet. Igyekszem minél hamarabb sínre rakni a dolgaimat és visszatérni <3 (ne reménykedjetek, nem lehet tőlem megszabadulni)
Damo, Destiny, Jake és Nancy |
| | |
▽ Avatar : grace hartzel
| » » Szer. 28 Aug. - 19:25 | | (akkor ezt most csak így itt hagyom..)
Szép estét!
Na, hát én nagyon igyekeztem, hogy ne így legyen. De egyszerűen minden erőfeszítésem ellenére újra és újra eltűnök. Talán már nem fér bele az életembe a játék. Vagy csak kifogytam a lendületből a karaktereimet illetően. Mindenesetre valószínűleg nem ez erre a legjobb topik (nem is tudom van-e ilyenre téma :O), de a lényeg, hogy ahelyett, hogy szép csendben egy pm-mel elintézném, én azért szeretnék nyíltan is búcsút mondani az oldalnak (mert hát hogyan parancsolhatnék az előtőrő exhibicionizmusomnak?). :"(( Szóval csak arra szándékozom kilyukadni, hogy eléggé megszerettem itt mindent, de most azt kérem, hogy Allegrát és Aureliát zárjátok az inaktívak közé a többi megfagyott karakteremmel együtt.
Csóközön, az sem kizárt, hogy egyszer még visszajövök. (: |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | | | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |