|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Kedd 11 Ápr. - 20:33 | | Sziasztok! Sajnos az elmúlt két hetem sem volt valami pihentető és ez sem az, de holnap megpróbálok még pár reagot elereszteni ha összejön, aztán csütörtöktől jövő keddig biztosan nem leszek gép előtt. Telefonról felnézek azért majd. Kellemes húsvétot előre is! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 1
▽ Avatar : Lily Collins
| » » Kedd 11 Ápr. - 20:46 | | Sziasztok,
Úgy tűnik elérkezett az a pillanat, amikor én is rékényszerülök ennek a csodás topicnak a használatára. A jövő hét közepéig/végéig sajnos nem leszek gépközelben, vendég szórakoztatás miatt. Amint visszatérek, igyekszem mihamarabb rendezni a tartozásaimat és a beígért játékokat is. Addig is kellemes ünnepet mindenkinek, sok csokitojást és jó lakmározást!
Faw és a hölgyek |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Timur Simakov
| » » Pént. 14 Ápr. - 19:20 | | Rövid időre visszavonulok, nem tudok most az írásra koncentrálni. Jövő hétvégére megemberelem magam és visszatérek a reagokkal. :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Xavier Dolan
| » » Kedd 18 Ápr. - 16:50 | | Beláthatatlan ideig nincs kapacitásom se reagolni, se követni a fórumon történő eseményeket. Még visszatérek. Addig is szép tavaszt
Micike és családja <33 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Hétf. 8 Május - 21:59 | | Ó, emberek... eltűnésemért elnézéseteket kérem, egyszerűen nincs időm. Egy darabig még be leszek lassulva. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : luca hollestelle
| » » Csüt. 11 Május - 8:20 | | Sziasztok! Jönnek a vizsgák, ezzel kapcsolatban szeretném írni, hogy május 25.-ig nem fogok reagot írni, akkor van az alapvizsgám, ami kulcsfontosságú. A többi vizsgám miatt utána is csak döcögve leszek, de akkor már be-becsúszhat egy-egy reag. A játékostársaimtól elnézést, megértésüket előre is köszönöm! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
| » » Csüt. 11 Május - 10:43 | | Halihó Előre jelezném, hogy a hétvégén teljes bedobással írok akinek csak tudok, utána hétfőn, kedden meg szerdán nem valószínű, hogy fel tudok jönni, de még bármi megtörténhet |
|
| |
| » » Vas. 21 Május - 20:22 | | Sziasztok!
Mostanság nem voltam túl aktív... aminek legnagyobb oka a lustaság. Viszont pár nap és újra aktivizálom magam!
Dragneel |
|
| |
▽ Avatar : Kristina Pimenova
| » » Pént. 2 Jún. - 21:57 | | Sziasztok!
Igen még mindig el vagyok tűnve, de nem önhibámból. Egy hete szingli anyuka lettem és a legjobb barátom is lemondott rólam. Képtelen vagyok összekaparni egy értelmes hszt. Ezért ignorálom magam. Ígérem, hogy mindent pótolok ha összevakartam az összetört lelkem darabkáit. Még nem látom a fényt az alagút végén és a lánykámmal sem jutok dűlőre harapás téren. Szóval egy kis türelmet és időt szeretnék még kérni. Megnéztem a biztonság kedvvért az aktivitás ellenőrzőbe írtam, szóval nem iktatnak ki (remélem).
Kadie, Voldemort, Aalera. Meg az user. |
|
| |
| » » Vas. 4 Jún. - 16:55 | | Kissé sajnos összeszaporodtak a dolgaim, a melóban is és a magánéletben, úgyhogy kis türelmet kérnék a játékostársaimtól, hamarosan visszatérek! |
|
| |
| » » Szomb. 17 Jún. - 8:20 | | A gépem szervízben van, az életem meg épp felfordítva, kis türelmet kérek. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 21 Jún. - 23:46 | | Sziasztok!
Előreláthatólag JÚNIUS 30. és JÚLIUS 5. között, JÚLIUS 30. és AUGUSZTUS 5. között, illetve AUGUSZTUS 31. és SZEPTEMBER 4. között nem leszek elérhető.
DARIUS HAVEN, EVERLEIGH AVA TEMPLES, CRESSIDA CADWALLADER, KIPLING (KUPLUNG) YORKE PURSGLOVE |
|
| |
▽ Avatar : Alexandra Daddario
| » » Szer. 28 Jún. - 11:26 | | Sziasztok! Szerettem volna elkerülni, hogy ide kelljen írnom, de muszáj. Sajnos ez a hóvége/hóeleje elég rázós a negyedéves zárásunk miatt melóban, és egyéb IRL dolgokkal, meg ezzel a meleggel párosítva rendszerint csak beborulok a kádba ágyba esténként. Legjobb esetben egy hét, és nekiállok törleszteni mindenkinek, rosszabb esetben úgy másfél-két hét múlva regenerálódok teljesen. Türelmet kérnék minden csodálatos játszópajtimtól, főleg azoktól, akikkel én botor most csaptam még csak játékba. Ne haragudjatok...! (Elérhető vagyok egyébként üzenet formájában, fel-fellesek azért, csak írni nincs épp időm, és ne aggódjatok, most sem készülök eltűnni.) Theia, Len, Meda |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
| » » Szomb. 1 Júl. - 15:37 | | Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy július 1-jétől július 9-ig nem fogok reagot írni, mert nyaralni megyek. Ha visszatértem, törlesztek mindent szépen sorban! Mobilról fel-felnézek majd, PM-ekre válaszolok, szóval ott elértek! (Erre az időre, fájdalommal bár, de moderátori teendőimet sem fogom tudni ellátni.) Előre is köszönöm a játékostársaim türelmét, legyen kellemes hetetek! Lily és az ő serege |
|
| |
▽ Avatar : » Anne Hathaway «
| » » Kedd 4 Júl. - 6:03 | | Sziasztok! Nos, egy elég hosszú időre eltűnök mától. Pontosabban július 16-án láthattok ismét. :'((( Kicsit elvonulok a civilizációtól az erdőbe, táboroztatni egy rakat gyereket (ohyeah ), amint tudok jövök és elkészülök, írok, meg minden. <3 Köszönöm a türelmet, már ha lesz. Allegra és a többi elvetemült. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 1
▽ Avatar : Lily Collins
| » » Kedd 4 Júl. - 9:13 | | Sziasztok! Nálam is úgy esett, hogy egy időre elutazom, így sajnos nem fogok tudni reagot írni előreláthatólag július 13-ig, de ez még tolódhat is. Néha azért felkukkantok, úgyhogy pm-ekkel nyugodtan el lehet árasztani. Sietek vissza pótolni az elmaradásaimat, de addig is élményekben gazdag nyarat kívánok nektek! A három grácia |
|
| |
▽ Avatar : Nadia Esra
| » » Kedd 4 Júl. - 18:54 | | Valószínűleg internetközelben sem nagyon leszek július 16-24-ig, bár a szállástól is függ. Talán egyszer-kétszer felnézek, de ezen a héten sajnos nem tudok majd reagokkal szolgálni.
És meg is ragadnám az alkalmat, hogy mindenkitől elnézést kérjek az eddig tartott, előre nem látott, kicsit több, mint egyhetes kényszerpihenőm miatt, maholnap visszapattanok a nyeregbe, és pótlom az elmaradásaimat mindenki irányába.
Lena, Layla, Lilou
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 16 Júl. - 22:25 | | Szerdától számítva úgy 1 hétig nem leszek. Nem lesz net a szálláson, sorry mindenkitől! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 16 Júl. - 23:14 | | Kedves Mindenki!
Holnaptól egy hétig még csak gép- vagy netközelben sem leszek, így elnézést kérek mindenkitől, akivel játékom van! Öt nap múlva ismét leszek, addig pedig az összes ittlévőnek jó játékot!
Alex, Ted, Evan, Preston, Bjørnie, Gilderoy, Faith, Ryan, Cheryl, Robert |
|
| |
| » » Pént. 21 Júl. - 8:59 | | Sziasztok! Szeretném jelezni, hogy július 21-től július 30-ig nem fogok reagot írni, mert nyaralni megyek. Ha visszatértem, törlesztek mindent szépen sorban! Mobilról fel-felnézek majd, PM-ekre válaszolok, szóval ott elértek! (Erre az időre, fájdalommal bár, de moderátori teendőimet sem fogom tudni ellátni.) Előre is köszönöm a játékostársaim türelmét, legyen kellemes hetetek! Lily és az ő serege |
|
| |
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Kedd 1 Aug. - 4:34 | | Nem tudom, hogy mondjam, szóval csak maradjunk annyiban, hogy egy ideig nem leszek.
|
|
| |
▽ Avatar : Gustaf Skarsgard
| » » Kedd 1 Aug. - 15:53 | | Halihó!
Sajnos még a kezdő reagot sem tudtam megírni... Mostanában eléggé kaotikus az időbeosztásom, ezért nem igazán tudok lenni. Ebben a hónapban nagyon keveset tudok majd írni... A héten egyáltalán, a jövőhéten aktív leszek, aug14-től kb aug19-ig megint nem leszek... Utána viszont ha minden igaz, rendesen tudok nyomulni!
Karaktereim Alistar Crannach és Eric Dragneel |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 5
▽ Avatar : Daisy Ridley
| » » Kedd 1 Aug. - 23:17 | | Én az aug. 3-13 (most csütörtök - jövő vasárnap) időszakban leszek táborozni, azalatt az idő alatt aktív nem leszek, max néha felnézni fogok |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Gemma Ward
| » » Szer. 2 Aug. - 7:39 | | Csatlakozom a listához. Jövő héten tudok reagokat írni, héten lefoglal pár dolog, ami miatt nincs kellő időm posztolni. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 7 Aug. - 18:31 | | Sziasztok! Kissé fájó szívvel írok ide, hogy itt kell hagynom az oldalt egy kis időre. Az augusztusom sűrű lesz, így íme néhány dátum, amikor egyáltalán nem tudok reagolni vagy éppen netem sem lesz: - Augusztus 9.-16. - Aug. 19.-20. - Aug 24. - Aug. 28.-31. Tudom, hogy kevés időt fogok az oldalon tölteni, de mikor leszek gőzerővel reagolok majd. Eltűnni pedig szó nélkül nem fogok, kis türelmet kérnék. Sietek vissza hozzátok! S., H. és A. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|