|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Csüt. 1 Szept. - 10:52 | | Rózsabimbók, költözök, utazok, még többet utazok, szenvedek, meghalok, laptop nélkül leszek és akkor megint csak utazok a most következő pár napban, ennél fogva szeptember hetedikéig nem ígérem, hogy sokat leszek online, vagy hogy gondom lesz olyasmire, mint például reagírás. Nem mintha amúgy a normális írási tempóm mellett ez bárkinek feltűnne, de azért csak-csak barátibb, ha tudtok erről.
Üdv, James Potter és számolatlan multi karakterei
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Vincent Cassel
| » » Csüt. 1 Szept. - 13:49 | | Üdv mindenkinek! Két óra múlva már nem leszek itt, de vasárnap este visszatérek! Mobilról talán néha felnézek majd, de valószínűbb, hogy nem, és reagot sem fogok írni. Kitartást mindenkinek, szavazzatok sokat, vasárnap találkozunk! Lily's Army (vagyis Lily, Alba, Lazhar, Mabel, Albus, Andromeda & Cyprian) |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Xavier Dolan
| » » Pént. 16 Szept. - 8:02 | | Mától arra felé nyaralok, szóval kb egy hétig ne számítsatok túl sok aktivitásra tőlem. Csók mindenkinek. Micike és barátai |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : luca hollestelle
| » » Szomb. 15 Okt. - 14:56 | | Sziasztok!
Szeretném jelezni, hogy keddig nem igazán leszek elérhető, PM-ekre igyekszem válaszolni, de sajnos ennél többet nem tudok ígérni. Kedd után sorjában fogom törleszteni a tartozásaimat, előre is köszönöm játékostársaim türelmét!
Csóközön! Lily's army |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 23 Okt. - 19:45 | | sziasztok : ) csak szeretném jelezni, hogy bizonytalan időre kicsit visszacsappan majd az aktívságom a vizsgaidőszak meg egyebek mellett persze azért igyekszem majd minden nap felnézni, de a reagokkal biztosan csúszni fogok (Siljével szintúgy) : ( előre is köszönöm a megértéseteket : ) |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Laura Schuller
| » » Pént. 28 Okt. - 21:11 | | Sziasztok!
Holnap elutazok és csak szerdán érkezem, hébe-hóba azért leszek, de válaszolni tuti nem fogok tudni, bocsibocsi. Majd jövök!^^
üdv, Grace |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Hétf. 7 Nov. - 23:08 | | Halihó! Kedd délutántól csütörtök délutánig nem leszek itt. Valószínűleg egyáltalán, de majd ha tudok azért megpróbálok fellesni. Köszi a türelmet! Marlie és a többiek. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
| » » Szomb. 26 Nov. - 14:14 | | Családi okok miatt egész hétvégére, sőt lehet, hogy még a hét elejére is kiírom magam. Ha kicsit lassabban megy majd az előtöri elfogadás vagy ilyesmi, nézzétek el, a többiek igyekszenek. Köszi a megértést! Marlene & társai |
|
| |
▽ Avatar : » Anne Hathaway «
| » » Kedd 6 Dec. - 18:43 | | Halihó!
Kicsit elnyelt a hét, egyetem, a zhk... minden, ami csak el tud nyelni. Szóval nem tudom mikor leszek újra rendesen, nem tudom mikorra ígérhetek válaszokat, a jövő hét is necces, de majd igyekszem. Bocsánat azoktól akik várnak rám, a vendégeim egy vajsörre.
Legra, Grace |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 6 Dec. - 21:27 | | Sziasztok!
Nem akartam már ideírni ilyen hamar, csak a munkahelyen őrültek háza van és erre még pluszba rájött az, hogy a barátnőm a kórházban van, így a munka után szaladok hozzá szóval még magamra sincs időm. Igyekszem jönni, sietek hozzátok vissza <3 |
|
| |
| » » Pént. 23 Dec. - 9:24 | | Sziasztok! Sajnos kénytelen vagyok ide írni Hosszabb időre távozom, december 25-től egészen január valameddig, mert költözöm és nem tudom, mint lesz hogy lesz időm. A játékokat mindenképp hanyagolnom kell egy ideig, a meséléseket, amelyeket én viszek, ha úgy látom, akkor átadom valamelyik másik adminnak. Azért majd megpróbálok kicsit lenni, ha szükséges úgyhogy írhattok nekem pmet, de inkább a többieket zargassátok most kicsit ^^ Előre is szép ünnepeket mindenkinek! Marlene és társai |
|
| |
| » » Pént. 23 Dec. - 21:26 | | Most akkor nekem is becsúszik egy kis karácsonyi szünet - úgy kábé harmincadikáig ne nagyon várjatok tőlem reagokat (de azért nem elképzelhetetlen, hogy időközben azért kaptok ezt-azt), PM-kben zargathattok, meg chaten is, meg bármilyen más csatornán, amin el tudtok érni. Kívánok mindenkinek nagyon-nagyon boldog karácsonyt (vagy bármit, amit ilyenkor ünnepel), zabáljátok magatokat diabéteszig szaloncukorból meg mézeskalácsból (a bejgli szar, azt kerüljétek). <333333333333333
Csókol: James Potter meg minden multi karaktere (például ez itt) |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 24 Dec. - 16:53 | | Sziasztok, Tegnap előtt óta Svájcban vagyok, így nem tudok lenni, de amint hazaértem leszek. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! Rita |
|
| |
▽ Avatar : Jack Falahee
| » » Hétf. 2 Jan. - 1:19 | | Kedveskéim,
Ugyan eddig sem voltam túl sokat, most még annyit sem leszek. 10.-én ,12.-én vizsgáim vannak és egy szigorlatom lesz. Tudom, hogy nem vagyok az ígéretbetartások nagy híve, de utána igyekszem vissza fénysebességgel hozzátok. És akkor majd kaptok reagot is. Csak most igyekszem is betartani. Mindent. A PM-eket ritkábban nézem, ha kellek, sikítsatok valamelyik adminnak, ők el tudnak érni engem, egyéb módon is. Vigyázzatok magatokra, csókpuxi.
Ölel titeket: Marcica, meg a többi énje. <3
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Dominic Sherwood
| » » Csüt. 5 Jan. - 21:13 | | Eddig is elég töredezett (hiányos?) voltam, de most még kérek pár hét türelmet imádott játékpartnereimtől, amíg lezárom a vizsgáimat, és visszatérek az életbe. |
|
| |
▽ Avatar : ↑ Sasha Pieterse ↓
| » » Szomb. 7 Jan. - 21:56 | | Sziasztok Úgy néz ki egy-két napra vagy talán egy kicsit huzamosabb időre kiírom magamat. Próbálok visszajönni, de nem tudok biztosat mondani. Aki ismer és keresne, fb-n megtalál. Doris és a banda. |
|
| |
▽ Avatar : Laura Schuller
| » » Pént. 13 Jan. - 22:54 | | Halihó!
Csak szeretnék szólni, hogy holnaptól kb egy hétig ne nagyon számítsatok rám, mert elhavazódok a vizsgatengerben. :'( Hétfőn még igyekszem Legrával írni a meccsre, de többre nem hiszem, hogy lesz kapacitásom, bocsánat attól, akinek tartozom, előbb-utóbb fog kapni választ!
Csóközön, sietek majd vissza, Gracia meg a többiek |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 28 Jan. - 13:15 | | Sziasztok!
Mint észrevehettétek, az elmúlt hetekben nem voltam annyira aktív, és ez június végéig így marad sajnos. Reagolgatni fogok, igyekszem, de csigát megszégyenítő tempóban tudok majd válaszolgatni mindenkinek. Megértéseteket köszönöm!
Darius/Everleigh |
|
| |
| » » Szer. 1 Feb. - 12:54 | | Halihó Már most jelzem, hogy hétfőtől kezdek dolgozni, ami tuti, hogy 8 napig, reggel 8-tól délután fél5-ig leszek úgyhogy ebben az időszakban nem tudok majd lenni A továbbiakat meglátjuk. Marlie és társai |
|
| |
▽ Avatar : » Anne Hathaway «
| » » Pént. 3 Feb. - 23:54 | | Hát kezdem magam csúnyán össze meg vissza is szégyellni, amiért ilyen sokat használom ezt az eltűnős topikot, de ez van sajnos. :"(((
Szóval holnaptól egy hétre lelépek síelni öhm izé dolgozni xD ne keressetek, nem hiszem, hogy netet találnék. És különben is jár a lányaimnak egy kis szabadság.
Majd jövök, addig is kókuszreszelékben hempergő kismacskákat mindenkinek... vagy valami ilyesmit. :O <333 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 4
▽ Avatar : zhenya katava
| » » Szomb. 4 Márc. - 13:38 | | Hellókabellóka!
Bejött az élet - bárcsak ._. - így elutazom és az elkövetkezendő egy-két hétben szorványosan leszek net hiány miatt. Addig is legyetek rosszak és sok sok reag várjon rám, ha visszajöttem Csókszi, Ocimoci és társai
I'm out! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Dominic Sherwood
| » » Csüt. 23 Márc. - 21:55 | | Bizonytalan időre távozom, elnézést azoktól, akiknek még a pm-eire se válaszoltam, lehetőleg megpróbálom a közeljövőben elrendezni a dolgaimat legalább nagyjából.
A Roxforton belüli halálfalótoborzásban Neo a másik felelős, de aki szeretne, persze rám is nyugodtan hivatkozhat a játékaiban. |
|
| |
| » » Kedd 4 Ápr. - 9:29 | | Az utóbbi időben azért elég látványosan megcsappant az aktivitásom, szóval akkor már tegyük ezt az egészet hivatalosság. Április 15-ig biztos nem hallotok felőlem, aztán jövök, pótlok és szeretek mindenkit még az anyja helyett is. |
|
| |
▽ Avatar : ⇢ hanna verhees
| » » Csüt. 6 Ápr. - 13:14 | | Sziasztok,
Gondolom, eléggé szembeötlő, mennyire inaktív voltam mostanában, ezért jelezném, hogy megvagyok, nem szívódtam fel, csak szükségem van még egy kis időre, hogy helyrerakjam a magánéletem.
Mélységes elnézést a hozzám tartozóktól, a játékostársaimtól! Igyekszem helyrepofozni magam, minél előbb!
Viv és a többiek |
|
| |
| » » Kedd 11 Ápr. - 16:52 | | - James Potter írta:
- Az utóbbi időben azért elég látványosan megcsappant az aktivitásom, szóval akkor már tegyük ezt az egészet hivatalosság. Április 15-ig biztos nem hallotok felőlem, aztán jövök, pótlok és szeretek mindenkit még az anyja helyett is.
Ezt most elegánsan kitolom április 21-ig (aztán lehet, sikerül mégis előbb berobbannom), de PM-eket addig is örömmel fogadok, esetleg fenyegető üzeneteket azoktól, akiknek tartozom, hogy lássam, hová kell majd írnom nagyon gyorsan, ha eljutok oda. :") Remélem, jók vagytok, előre is boldog húsvétot, ha addig nem esz a chatre a fene. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|