|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Ben Whishaw ▪
| » » Vas. 22 Okt. - 19:03 | | Csokit vagy csínyt! Kedves oldallakók! Bizonyára mindenki észrevette már, hogy október hónap vége van, és ez azt jelenti, hogy hamarosan itt a Halloween. Mivel úgy láttuk, hogy van igény a profilképcserélős, beöltözős játékokra, ezen alkalomból is indítunk egy ilyen játékot, amely egészen november 2-ig tart. Természetesen minden képcsere 5 egész házpontot ér. A legutóbbi alkalomhoz hasonlóan a nem diák karakterek eldönthetik, hogy kiknek adományozzák pontjaikat. Várjuk a jobbnál jobb képeket. Jó szórakozást kíván a STAFF! Én a Hugrabugnak adom a pontjaimat. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Vincent Gallo
| » » Vas. 22 Okt. - 19:20 | | Direkt vártam pár percet, hogy ne tűnjön úgy, mintha napok óta tartogatnám ezt a nagyon hiteles képet : ( a pont a Hollóháté, csak mert még sosem volt hollóhátas karakterem |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Dua Fckinperfect Lipa
| » » Vas. 22 Okt. - 19:50 | | Sosem hittem, hogy elsüthetem ezt a képet, na de most! És nyilván pontok a Griffinek! *-* |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Gemma Ward
| » » Vas. 22 Okt. - 20:52 | | Az én avim olyan ijesztő, hogy rá se merek nézni. Jujj... :S Csak saját felelősségre tessék ránézni. Erősen 18+! Én szóltam. És hajrá, Hugra. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Hétf. 23 Okt. - 9:22 | | igen, photoshop, de ha már annyira retardált szegény, hogy egy homlokra ragasztott cetlit jelmeznek hisz, legalább ne oj simpson legyen : (
pont a hugrának <3
plusz megadom a lehetőséget, hogy ti találjátok ki JP következő jelmezét. a nyertesnek csinálok egy tempet! vagy ez nem így megy? mindegy, sose hívom többé JP-nek :") |
|
| |
▽ Avatar : evan peters
| » » Hétf. 23 Okt. - 9:33 | | sose tudom, hogy épp milyen kultúrális közegben vagyok, hogy kell-e magyarázzam, hogy andy warholnak öltözött ez a szerencsétlen, hogy hugra pontokat szerezzen, vagy sem : (( |
|
| |
▽ Avatar : Matthew Bell
| » » Hétf. 23 Okt. - 9:45 | | ezzel tulajdonképpen hónapok óta jelmezben vagyok, de ha nem lenne egyértelmű amúgy hugra pontok helyett full jogos a ban, belátom : ( |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 10
▽ Avatar : Xavier Dolan
| » » Hétf. 23 Okt. - 10:21 | | Tudom, hogy ezt már egyszer ellőttem, de nem Halloweenkor és nem is emlékszik rá senki. Amúgy is, Micike változatlanul drama queen, szóval megérdemli azt a koronát Egyébként is jobb mindenkinek, hogy végül nem Alectonak öltözött be, nekem elhihetitek - Spoiler:
Mardekárnak megy a pont |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Matthew Hitt
| » » Hétf. 23 Okt. - 10:45 | | minőségileg megkérdőjelezhető, de sajnos nem photoshop : ( a griffnek megy |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : luca hollestelle
| » » Hétf. 23 Okt. - 10:51 | | messze elmarad james, remus és az egész bagázs jelmezei mögött, de nézzétek el, evans ennyire kreatív. pontok menjenek a griffendélnek! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 52
▽ Avatar : Luma Grothe
| » » Hétf. 23 Okt. - 10:53 | | akármi is ez, minimum halott... (:"D és go hugra, go!) |
|
| |
▽ Avatar : Alexandra Daddario
| » » Hétf. 23 Okt. - 11:04 | | nem tudom, mi van Alexandrával, meg az internettel, de vagy négy évre elég szart találtam...:")
|
|
| |
▽ Avatar : Vincent Cassel
| » » Hétf. 23 Okt. - 11:11 | | azt hiszem, ez igazán nem szorul kommentárra. vagy mégis. hát, cirip hobó lett. vagy hippi. és minden pontját a hugrabugnak adja. |
|
| |
▽ Avatar : Margot Robbie
| » » Hétf. 23 Okt. - 11:16 | | harley quinn. minden pont a hugrabugnak! |
|
| |
▽ Avatar : Marion Cotillard
| » » Hétf. 23 Okt. - 11:22 | | Ha pedig így néz rád, ne csak fuss, menekülj. :3 (Hollóhát!) |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 23 Okt. - 11:28 | | mafalda misszionáriusnak öltözött. van hozzá gyerek is. 5 pont a griffendélnek. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 13
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Zendaya
| » » Hétf. 23 Okt. - 11:41 | | meg lehet hajolni a Hollóhát előtt. o: ) |
|
| |
▽ Avatar : Suki Waterhouse
| » » Hétf. 23 Okt. - 11:59 | | introducing Mimi Morhange, period drama addict. |
|
| |
▽ Avatar : Joe Gilgun
| » » Hétf. 23 Okt. - 12:37 | | ez meg itt stílszerűen lomtalanításnak öltözött : (
hugra? |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 23 Okt. - 13:03 | | Blingbling.
A pontok menjenek a Mardinak. :$ |
|
| |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Ruth Negga
| » » Hétf. 23 Okt. - 13:43 | | Chaplin a pontjait a Hugrának ajánlja *____* |
|
| |
▽ Avatar : Nikolaj Coster-Waldau
| » » Hétf. 23 Okt. - 17:02 | | Mondjuk azt nem tudom, ez ér-e... De pontjaim felajánlom a Hollóhát oltárán. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 5
▽ Avatar : Daisy Ridley
| » » Hétf. 23 Okt. - 20:35 | | Én még dédanyáink stílusát is divatba tudom hozni |
|
| |
▽ Avatar : Wes Bentley
| » » Hétf. 23 Okt. - 20:43 | | Igazából csak kialvatlanság
A pontokat egykori Hugrabug házamnak ajánlom föl |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Hugrabug Oda mész, ha türelmes vagy ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Sky Ferreira
| » » Hétf. 23 Okt. - 21:02 | | jelmezre nem futotta, csak aaz új csávómmal villogok, de ő is Hugrás *.* |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|