I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 19 Okt. - 7:35 | | Amelia Sheppard Griffendél/Hugrabug || 13-14 || Willow Shields|| Jó Szegény Amy… nem voltam a legjobb bátyád, amikor gyerekek voltunk, igaz? Tudom, még mindig neheztelsz rám emiatt, de túlságosan is hasonlítunk egymásra, ezért sosem mondanád ki hangosan. Nálam mondjuk biztosan jobban tudsz haragot tartani. Megengeded majd, hogy jóvá tegyem a sok szemétséget, amit elkövettem veled szemben? Jól ismerlek, és tudom, még mindig problémáid akadnak néhány egyszerűbb bűbájjal is – és ebben a családunkon átokként ülő kétbalkezesség sem segít. Bár ebből neked jóval kevesebb jutott ki, mint nekem. Talán, ha végre fölfedeznénk a közös vonásokat, mindkettőnkben meglévő, halálig tartó lojalitást ész ehhez társuló bátorságot, jobb esélyünk lenne rendbe hozni a múltat. Az iylen időkben, mint a mai, a családnak érdemes összetartania, igaz? //Nem szeretném az utolsó pontig kikötni a karakter jellemét, néhány alapvető, közös vonáson kívül szabad kezet kap a megalkotó. A Pb. változtatható, de örülnék, ha vagy ő maradna, vagy legalábbis a korosztályból kerülne ki valaki. Ó, és mit felejtettem el majdnem? Nagyon várom! // |
|