I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Dianna Agron
| » » Kedd 10 Júl. - 20:39 | | Emmeline Vance Csoport: Griffendél / Mágiahasználó Kor: 16-19 év Származás: Félvér Lojalitás: Dumbledore Play by: Hailee Steinfeld / Lucy Hale Ők várják: Én nagyon A húgom vagy, a számomra legfontosabb személy. Tipikus második gyerek vagy, akire már kevésbé vonatkoznak a szabályok, lazább, fesztelenebb, élvezi az élet apró örömeit - rengeteget tanultam tőled, ellestem pár trükköt, amivel képes vagyok elengedni magam. Nem tudom, létezik-e nálad kedvesebb lény a varázslótársadalomban, hiszen barátságos vagy, törődsz a körülötted lévőkkel és hatalmas igazságérzeted van. Utóbbi miatt féltelek, nem szeretném, ha bármi bajba keverednél azért, mert úgy érzed, tenned kell valamit a világért... ebben is hasonlítasz rám, de legszívesebben bezárnálak egy kis dobozba, hogy biztonságban tudjalak és soha ne essen rajtad egy karcolás sem. Igyekszem visszafojtani a túlbuzgó- és védő nővér-részemet, ami talán nem mindig sikerül és lehet, hogy eleged is van abból, hogy aggódom érted. Megvannak a rossz tulajdonságaid (például a mérhetetlen makacsságod és a hisztire való hajlamod) és a saját harcaid is, amelyekbe talán nem avatsz be, mert szeretnél egyedül tanulni a hibáidból vagy csupán nincs kedved a "jézusom, ezt most miért"-nézésemhez, pedig ez csak pár pillanatig szokott tartani. Mindenesetre, remélem tudod, hogy mindig számíthatsz rám, mert én tisztában vagyok azzal, hogy te mindig itt leszel nekem. // A pb változtatható, ha van jobb ötleted, szívesen meghallgatom. Kor tekintetében is rugalmas vagyok, lehetsz diák vagy már a Roxfort-ból kikerült boszorkány, amelyik neked jobban tetszik. Direkt azért nem szabtam meg semmit, hogy nyugodtan kiélhesd a kreativitásod a karakterrel, de mégis egy kapcsolattal indulhass. Gyere hamar! |
|