I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : ♡ dua lipa
| » » Szomb. 5 Jan. - 23:20 | | Archibald és Edgar Warrington Csoport: mágiahasználók/főnix rendje Kor: 22 év Származás: mugliszármazású Lojalitás: Dumbledore vagy semleges Play by: Harry Styles, Thomas Hayes, Louis Tomlinson vagy bárki, aki barna hajjal rendelkezik és korban ideillik. Ők várják: Ééééén Az ikerbátyáim már öt éve végeztek a Roxfortban. Pont annyi ideje, ahány év van köztünk. Látszatra mindig is szétválaszthatatlanok voltak, ám tudom, hogy azért köztük is felmerültek kisebb-nagyobb viták, amiket mindig maguk között próbáltak megoldani. A nővéremnek és nekem is a szerető, védelmező nagytesó szerepét töltik be a srácok és őszintén kijelenthetem, hogy még sosem csalódtam bennük. Minden más szabadon alakítható. Nem akarok több mindent megkötni velük kapcsolatban, bármire nyitott vagyok. Ha megérkeztél, küldj egy PM-et és egyeztessünk! Ginger Esther Warrington Csoport: mágiahasználók/főnix rendje Kor: 20 év Származás: mugliszármazású Lojalitás: Dumbledore vagy semleges Play by: Selena Gomez, Bella Hadid vagy bárki, aki barna hajjal rendelkezik és korban ideillik. Ők várják: Ééééén Ginny és én mindig közel álltunk egymáshoz, ám mióta elhagyta a Roxfortot úgy érzem, hogy egyre inkább eltávolodunk a másiktól. Jelenleg csak a vőlegénye számít neki és alig áldoz ránk egy kis időt, ami nemcsak nekem, de a családunk többi tagjának sem tetszik. Még apa is észrevette és elég gyakran húzza a száját. Mindig próbálok úgy tervezni, hogy mindenképp tudjak találkozni a nővéremmel, de nem egyszer mondta már le az utolsó pillanatban. Még ugyan reménykedem, hogy egyszer minden olyan lesz, mint régen, de Archie és Ed szerint már túl késő. Minden más szabadon alakítható. Nem akarok több mindent megkötni velük kapcsolatban, bármire nyitott vagyok. Ha megérkeztél, küldj egy PM-et és egyeztessünk! |
|