I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Jamie Campbell Bower
| » » Kedd 30 Ápr. - 20:25 | | Pandora Lovegood Csoport: Mágiahasználó Kor: 20 Származás: Félvér vagy esetleg mugliszármazású vagy? Lojalitás: Voldemort vagy Dumbledore pártját támogatod? Vagy semleges vagy? Play by: Például Teresa Palmer? Ők várják: Én Életem szerelme, lelkem főnixmadara, drága feleségem. Sok év eltelt már amióta megismertük egymást, de mindketten tudjuk, ez első látásra szerelem volt. Nem mondom, hogy könnyen ment, mert több tényező is kihatott ránk... a háború, a családod, a tudásvágy. Mindent lekűzdöttük. Az együtt megálmodott jövőt abban a pillanatban elkezdtük építeni, ahogy kiléptünk az iskola kapuin. Hasonlóan látjuk az életet, teljes mértékben támogatjuk egymást a karrierépítés terén: téged ugyan úgy érdekel az írás, a különleges dolgok a bájitalok mellett, mint engem. Végül pedig a családod is sikerült meggyőznöm, hogy én vagyok a megfelelő számodra. A háborúnak is vége lett. Kiadtuk az első példányát a Hírverőnek, melyben neked is óriási részed volt és lesz a jövőben. Valamint a legnagyobb dolog, hogy állapotos vagy. //Az előtörténetemben nagy szerepet kaptál, úgyhogy úgymond kötelező olvasmányként felírnám receptre. Remélem, valaki kedvet kap majd egy egyszerű, felhőtlen, bolondos szerelemhez; a részletekről, elképzelésekről pedig akkor beszélünk, ha már megérkeztél! A pb változtatható, minden más pedig alku tárgyát képezi. |
|