Kísérleti jellegű mesélést hirdetünk a Roxfort összes olyan hallgatója számára, aki nem hagyományos tanrendben, de szívesen tanulna a szellemekről, kísértetekről - hogy mégis mi az ektoplazma ezek között a különbség - lidércekről, Mr. Blynberch és Mr. Binns szellemességéről, és a muglikat látogató rejtélyes, fekete öltönyt viselő, napszemüveges alakokról. A kísérleti jelleg itt csak arra vonatkozik, hogy a szakkör minden diák előtt nyitva áll évfolyamtól és jegyektől függetlenül, és tanórán kívüli elfoglaltságnak számít, habár lehetséges belőle RBF-et és RAVASZ-t is szerezni a vizsgaidőszakban azok számára, akik nem csak ezen foglalkozások keretén belül foglalkoznak a témával.
A mesélés az első játék alkalmával 3 kört jelent, melyre a mesélői reagok - nem általam, de - hetente érkeznek, ezek után házpontok kerülhetnek kiosztásra. Ha később erre igény mutatkozik, a szakkör természetesen visszatér a második felvonással.
Legyenek önök is szellemesek, A.M.
OOC időpont: 2021. február 17. csütörtök estétől Mesélői reagok gyakorisága: Hetente 1 alkalom IC időpont: 1976. október 25. hétfő délután Helyszín:Rejtélyes helyiség a másodikon Résztvevők: Diákok minden évfolyamról Jelentkezési határidő: 2021. február 17. szerda délután 2 óra
Kód:
[font=Times New Roman][b][i]Karakter neve:[/i][/b] értelemszerűen [b][i]Ház és évfolyam:[/i][/b] [b][i]Szándék:[/i][/b] Érdekelnek a szellemek/Szeretnék ebből vizsgázni/Meg akarom tudni, hogy sóval ki tudom-e zárni Binnst a terméből/Egyéb [b][i]Egyéb:[/i][/b] A karakterem érzékeny a szenteltvízre/Allergiás a sikítószellemekre/ÍR/Bármi körülmény, ami tényező lehet a mesélésben[/font]
Marlene McKinnon, Adore Malone and Sorbet Fortescue kedveli
I solemnly swear
I am up to no good
Sorbet Fortescue
C’est la vie
Hollóhát
Kiknek a tanulás kaland
▽ Reagok :
5
▽ Avatar :
Lucky Blue Smith
»
»Szer. 10 Feb. - 21:42
Karakter neve: Sorbet Gabardine Fortescue Ház és évfolyam: Hollóhát - ötödik évfolyam Szándék: Már korábban is észrevettem a fénytörésbeli sajátságokat, amikor Hisztis Myrtle és a Pufók Fráter voltak a fotóalanyaim, és érdekelne róluk még sokkal több információ ezen kívül. Egyéb:ha lehetséges, fényképeznék is
Alastor Moody kedveli
I solemnly swear
I am up to no good
Regulus Black
C’est la vie
Mardekár
Hogyha agyafúrt s ravasz vagy
▽ Reagok :
12
▽ Avatar :
Francisco Lachowski
»
»Csüt. 11 Feb. - 17:53
Karakter neve: Regulus Black Ház és évfolyam: Mardekár, ötödik Szándék: Érdekelnek a szellemek/Szeretnék ebből vizsgázni/Meg akarom tudni, hogy sóval ki tudom-e zárni Binnst a terméből/ Minden egyéb Egyéb: Lesz ami lesz.
Alastor Moody kedveli
I solemnly swear
I am up to no good
Darby Dearborn
C’est la vie
Mardekár
▽ Reagok :
12
»
»Csüt. 11 Feb. - 20:48
Karakter neve: Darby Dearborn Ház és évfolyam: Mardekár Vi Szándék: Szeretem a halottakat, rengeteg érdekes történetük van. Egyéb: Túl sok ilyen érdekes történetet tudok.
Alastor Moody kedveli
I solemnly swear
I am up to no good
Folkwin Thornhill
C’est la vie
Hugrabug
Oda mész, ha türelmes vagy
▽ Reagok :
9
▽ Avatar :
Felix Sandman
»
»Pént. 12 Feb. - 6:30
Karakter neve: Folkwin Thornhill Ház és évfolyam: Hugrabugra, V. Szándék: Jézusom szellemek! Imádom, zseniális, beszívva mekkora flash lehet, mindig találkozni akartam szellemekkel, imádom őket. Egyéb: Valószínűleg minden lehetséges és nem lehetséges módon kontaktot akarok majd velük kialakítani értsd. átsétálok rajtuk hatszor nagyon boldogan.
I solemnly swear
I am up to no good
Adore Malone
C’est la vie
Mardekár
▽ Reagok :
24
»
»Pént. 12 Feb. - 14:07
Karakter neve: Adore Malone Ház és évfolyam: Mardekár, hatodik évfolyam Szándék: Meg akarom tudni, hogy sóval ki tudom-e zárni Binnst a terméből/Meg lehet-e ölni Bilincsbőrt még egyszer? Egyéb: Ez utóbbit rosszul titkolom, lévén semmi más tantárgyért nem lelkesedtem még ennyire. Fakultatívért pláne nem.
I solemnly swear
I am up to no good
Giada Dargan
C’est la vie
Mardekár
▽ Reagok :
37
▽ Avatar :
. Lee Si Yeon
»
»Szomb. 13 Feb. - 8:51
Karakter neve:Giada Dargan Ház és évfolyam:Mardekár VI. Szándék:A szellemek tudnak dolgokat és bárhova be tudnak jutni, szóval... Egyéb:Nem tudok róla,vagy nem foglalkozom vele.
I solemnly swear
I am up to no good
Edmund Bones
C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
6
▽ Avatar :
Cole Sprouse
»
»Vas. 14 Feb. - 5:14
Karakter neve: Kapisztrán Bones Ház és évfolyam: Cool kids, VI. Szándék: Szeretnék ebből vizsgázni, kevésbé tűnik durvának a mágiatörinél. Meg érdekel, hogy hogyan csinálják a szellemek. Egyéb: Ír
Karakter neve: Linda Somerset Ház és évfolyam: Hollóhát, 6. évfolyam Szándék: Ms Moore-ral való találkozása után érdeklődik a szellemek iránt, Atticus piszkálta, hogy menjenek együtt Egyéb: Látó, fél a sötétben és a varjaktól
I solemnly swear
I am up to no good
Morgana Walsh
C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
5
▽ Avatar :
Daisy Ridley
»
»Hétf. 15 Feb. - 17:05
Karakter neve: Morgana Walsh Ház és évfolyam: Lvl. 6 Arcosharcos Szándék: Általános kíváncsiság / talán lehet innen ötleteket meríteni meséléshez, amiből végül úgyse lesz semmi / diszkréten röhögni mások indokain, hogy ők minek vannak itt Egyéb: A szenteltvíz érzékeny a karakteremre (?)
I solemnly swear
I am up to no good
Atticus Picquery
C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
28
▽ Avatar :
Lucas Jade Zumann
»
»Hétf. 15 Feb. - 19:13
Karakter neve: Atticus Picquery Ház és évfolyam: Griffendél, hatodik Szándék: Csak úgy érdekel, meg milyen jó buli már szellemekről tanulni? Egyéb: -