|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : ~ Min Yoongi (Suga)
| » » Kedd 25 Okt. - 11:38 | | Én is jövök randomkodni! :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 5 Nov. - 3:09 | | Ha lehet, beneveznék erre a körre is. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 11 Nov. - 9:51 | | Nyolcadik sorsolás:
Játékosok: Caspar Bradley & Peter P. Pettigrew Téma: Peter vajon mért kószál egyedül a rengetegben? És Caspar mért teszi ugyanezt, Senki sem tudja, de az már valamiféle védelmet jelent mindkettejük számára, hogy egymásba botlanak, és együtt folytatják felfedezőútjukat.
Játékosok: Gracelyn A. Nott & Daisy Ferguson Téma: Étel, ital, házimanók. Mind megtalálható a konyhában, persze csak korlátozott mennyiségben. Grace és Daisy a bejáratnál találkoznak - a gyümölcsöket ábrázoló csendéletnél -, és mert egyedül semmi sem olyan jó, mint társaságban, úgy döntenek, együtt maradnak, és így keresnek maguknak valamit.
Játékosok: Capricus Phillips & Caliban Malachy Téma: Bimba professzor távozása után nem sokkal, az üvegházak környékén mozgolódás támad. Caliban valami rossz fát tenne a tűzre, ha Capricus fel nem fedezné őt. találkozásuk vehető csak biztosra, de hogy ezek után mi történik, azt már csak ők tudják. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Pént. 11 Nov. - 19:13 | | Ki kell hogy próbáljam magam, beállok a kövi sorsolásba |
|
| |
▽ Avatar : ⇢ hanna verhees
| » » Pént. 25 Nov. - 22:26 | | Legyen hát izgalom! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 26 Nov. - 9:22 | | |
|
| |
▽ Avatar : Zachary Cole Smith
| » » Vas. 11 Dec. - 11:40 | | utolsó esélyem, hogy én is játsszak ezzel a gyerekkel |
|
| |
▽ Avatar : Andrew Westermann
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : ∆ Ashley Moore ∆
| » » Vas. 11 Dec. - 12:10 | | Akkor izé, még én is beférnék? :O |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 11 Dec. - 12:35 | | ne legyetek már páratlanul szóval, ha senki nem lenne vevő, hármas játékra, akkor bedobom magam *Jesse bácsi érkezik* |
|
| |
▽ Avatar : ~ Jon Kortajarena ~
| » » Vas. 11 Dec. - 12:44 | | Akkor én is jelentkezem, mert miért ne |
|
| |
▽ Avatar : Vincent Gallo
| » » Vas. 11 Dec. - 13:00 | | Túl izginek ígérkezik ez ahhoz, hogy kihagyjam |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Vas. 11 Dec. - 13:29 | | Kilencedik sorsolás:
Játékosok: Peter P. Pettigrew & Jasmine Maya Drake & Jesse T. Edwards Téma: Robbantós snapszli verseny!
Játékosok: Linnea Destain & Aalera Averay Téma: Linnea kifejezetten taszító érzéseket érez Aalera iránt, de ezt csak kihívásnak veszi és pont azért is megpróbál valamit eladni a nőnek, vagy megpróbálnak valamiben megegyezni, a kérdés csak az, hogy hogyan sikerül.
Játékosok: Lord Voldemort & Roger Arpoline Téma: Voldemort előreláthatóan egy meghatározó feladattal látja el Rogert, amivel bizonyíthatja hűségét és elhatározottságát a halálfalók iránt.
Játékosok: Shirley White & Isabelle Kwon Téma: Közös házidolgozat, egy kis Roxmorts-i látogatással megfűszerezve; a karácsonyi hangulat mindenkit elkap, egy vajsör mellett izgalmasabb belemerülni a tanulásba.
Játékosok: Vivienne Parkinson & Timur Bronshtein Téma: Roxmorts barátságos légköre is barátságtalanná tud válni néha, csak a megfelelő sarkon kell befordulni hozzá.
Játékosok: Andrew Frothingham & Brutus Wellington Téma: És a felügyeletük alatt elkóborolt furkász esete. Aki bizony igen nagy károkat okoz a közelben lévő emberek ingóságait illetően. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 22 Dec. - 10:47 | | Akkor be is állnék a sorba, imádom a meglepetéseket. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 52
▽ Avatar : Luma Grothe
| » » Csüt. 22 Dec. - 10:54 | | Egy életem, meg egy halálom. :33 |
|
| |
▽ Avatar : Theo James
| » » Csüt. 22 Dec. - 22:28 | | Én is bedobom magam a közösbe. |
|
| |
| » » Kedd 3 Jan. - 13:20 | | Még egyre jelentkeznék |
|
| |
▽ Avatar : Bianca Balti
| » » Kedd 3 Jan. - 23:56 | | A kihívások embere vagyok, hajrá, hajrá! |
|
| |
▽ Avatar : ♔ Micah_Fidler
| » » Vas. 15 Jan. - 12:09 | | Hát legyen egy mókás hugrabugos lányka bedobja magát a farkik közé :3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 15 Jan. - 13:53 | | Tizedik sorsolás:
Játékosok: Andromeda Black & Aalera Averay Téma: Kellemetlen alakok tudnak lenni az olyan árusok, akik illegális állatokat, illetve tojásokat szeretnének rásózni szegény diákokra, kik éppen a kastély felé igyekeznek. S ekkor jön a hős, a hozzáértő nő, ki segít, s kihúzza az embert a kínos helyzetből.
Játékosok: Reyna Farnese & Darius Haven Téma: Ki ne szeretné szabadidejét egy elbűvölő hölgy mellett tölteni? Igaz, a korrepetálás kevésbé hangulatos elfoglaltság, felmerülhetnek ott is érdekes témák.
Játékosok: Carina Collins & Preston Lamora Téma: Veszélyes terep a roxmortsi falu összes sikátora. Fiataloknak nem is szabadna arra járni, ugyanakkor van, hogy arra téved valaki. Ekkor azonban ne csodálkozzon a gyermek, ha kellemetlen alakokkal találkozik. |
|
| |
| » » Szer. 25 Jan. - 14:51 | | Elore is sajnalom a parom, de nagyon muszaj (( |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Ben Whishaw ▪
| » » Szomb. 28 Jan. - 18:40 | | Ahogyan a sors akarja, úgy teszek. Egy játékom válassza az univerzum. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 8 Május - 0:33 | | Bedobnám magam én is még egy körre, ha lehet |
|
| |
▽ Avatar : Kristina Pimenova
| » » Szomb. 24 Jún. - 23:45 | | Ide jövök én is ugyanis egy játékom sincs hogy maradhassak a fórumon szal lécci lécci indítsátok a sorsolást, nem akarok törlődni Kadie-val. |
|
| |
▽ Avatar : c h l o e - n o r g a a r d
| » » Hétf. 15 Jan. - 12:47 | | én is jövök |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|