|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : ❝finn wolfhard❞
| » » Hétf. 15 Jan. - 23:09 | | Én is bedobnám magam |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Anastasia Milli
| » » Pént. 19 Jan. - 12:33 | | Legyen |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Kat Graham
| » » Szomb. 20 Jan. - 10:41 | | Egye fene, amúgy is bele kéne rázódnom a karakterbe. |
|
| |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Ezra Miller
| » » Szomb. 20 Jan. - 11:25 | | Sili user Griffendél lelkű, meg ilyet még nem láttam sehol, úgyhogy, mint új, meg minden, kipróbálom |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Ben Whishaw ▪
| » » Szomb. 20 Jan. - 11:33 | | Rég jelentkeztem erre a körre, ezért inkább jelzem, hogy még mindig érvényes. Jönnék én is. |
|
| |
▽ Avatar : Iwan Rheon
| » » Szomb. 20 Jan. - 11:47 | | Én is bedobom magam . Marie-val már elméletileg folyamatban van egy játékunk, de a többiekkel nincs, szóval^^... |
|
| |
▽ Avatar : David Tennant
| » » Vas. 21 Jan. - 14:44 | | Jövök én is, hátha valami normális első játék lesz, nem pedig olyan, aminek a kitalálásában én is benne vagyok. |
|
| |
▽ Avatar : ❀ gigi hadid
| » » Vas. 28 Jan. - 0:42 | | hajrá hajrá :3 (Abel arcommal azért jó lenne nem összekerülni ) |
|
| |
▽ Avatar : Lili Reinhart
| » » Vas. 28 Jan. - 13:08 | | Akkor még jövök én is |
|
| |
▽ Avatar : Ben Whishaw ▪
| » » Hétf. 29 Jan. - 20:21 | | Tizenegyedik sorsolás:
Játékosok: Abel Valentine & Robert Blynberch Téma: A hátad közepére sem kívánod a mágiatörténet dolgozatodat? Kellene valaki, aki megírja helyetted, vagy legalábbis megkímél a poros könyvek végigböngészésétől? Kérj segítséget egy unatkozó, szivacsagyú szellemtől!
Játékosok: Joanne Byrd & Sylvester Brysen Téma: Vajon mi történik, ha két erős, magabiztos személyiség egy tanóra keretein belül intelligens, ugyanakkor annál feszültebb hangulatú vitába fog? A tanár nem inti le a párost. Úgy gondolja, ebből még más is okulhat.
Játékosok: Helena Gaunt & Marie A. Marlowe Téma: A Roxfortban tanulók rendszeresen kapnak házi feladatot. Ezt van, aki némileg félvállról veszi, ezért a tanárok cselhez folyamodnak. Páros munka! Mi is lehetne jobb annál, hogy egy társad segít LLG-ből?
Játékosok: Harley McKinnon & Catherine Scamander Téma: Sötét időket élünk, ez tagadhatatlan. Szép lassan felfordul a varázsvilág, ám ezt a Főnix Rendje minden erejével igyekszik megakadályozni. Csoportos akciókból is van elég, de nem lehet mindent tömegesen véghezvinni. Fő a pontosság és a koncentráció. Egy gondosan eltervezett magánküldetés során mégis hiba csúszik Cath számításaiba, és Harley szemtanúja lesz valaminek, aminek nem szabadott volna...
Játékosok: Richard Avery & Argus Frics Téma: Ugyebár a kihágás mindennapi jelenségnek számít az iskola falain belül, és olykor-olykor megesik, hogy két járőröző "árny" ugyanazt a csintalan szabályszegőt igyekszenek elkapni, viszont előtte inkább egymásba botlanak. |
|
| |
▽ Avatar : Gustaf Skarsgard
| » » Hétf. 29 Jan. - 21:26 | | Úgy látom új körbe fogok kerülni. Érdekelne egy random játék! |
|
| |
▽ Avatar : Danielle Campbell
| » » Kedd 6 Feb. - 12:47 | | Én is jönnék |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Csüt. 15 Feb. - 17:25 | | Tizenkettedik sorsolás:
Játékosok: Alistair Crannach & Annie Parker Fleming Téma: Annie sötétedésig marad Roxmortsban, és bajba sodorja magát. Alistair épp arra jár. Vajon megmentésre szorul a leányzó? |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 5 Márc. - 20:25 | | |
|
| |
▽ Avatar : natassia lindes
| » » Hétf. 5 Márc. - 21:48 | | Az ér ha két karakterrel is jelentkezem? |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Matthew Hitt
| » » Hétf. 5 Márc. - 21:54 | | |
|
| |
▽ Avatar : ~ Min Yoongi (Suga)
| » » Szer. 7 Márc. - 9:42 | | Nem hiányozhatok innen. |
|
| |
▽ Avatar : Pedro Pascal
| » » Szer. 7 Márc. - 15:19 | | Rainbow muffin Rody prof is jelentkezik egy random játszira |
|
| |
▽ Avatar : Luke Worrall
| » » Szomb. 10 Márc. - 20:29 | | Valaki nagyon megszívja velem |
|
| |
▽ Avatar : /Harry Shum Jr/
| » » Vas. 11 Márc. - 11:56 | | Én is beosonok a sorba >w> |
|
| |
▽ Avatar : Bryana Holly
| » » Kedd 13 Márc. - 12:04 | | Játsszunk egy kört! |
|
| |
| » » Kedd 13 Márc. - 16:57 | | A szépséges 10-es számú versenyző pedig én lennék. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good Moira G. Burke-McGonagall C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Imogen Poots
| » » Csüt. 15 Márc. - 7:42 | | ha úgy vesszük, mindig érdekelt |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Hollóhát Kiknek a tanulás kaland ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : jeremy allen white
| » » Csüt. 15 Márc. - 21:24 | | nagy gáz, ha itt kezdem? |
|
| |
| » » Pént. 16 Márc. - 17:58 | | Félve, de bízva a kreativitásunkban, bejelentkezem ide... |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|