I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 13 Dec. - 22:27 | | Szabadon választható Csoport: Varázsló Kor: 22-24 Származás: Aranyvér Lojalitás: Dumbledore párti Play by: Andrew Cooper Ők várják: ÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉN <3 Apád a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik így nem volt kérdéses, hogy amint befejezed az iskolát te is oda kerülsz. Élvezed a munkádat, mert hivatásként éled meg, anyám meg téged imád, mert pénzes vagy. Sőt az egész családod az. Az én családom jelenleg lefelé száguld a pénzlejtőn, és a szüleim, különösen az anyám arra gondolt, hogy össze kéne házasítani a két családot. Anyukád meg nagyon örült ennek a gondolatnak, mert már régóta akar neked nőt találni. Most kettő legyet ütnek egy csapásra, csakhogy mi még nem találkoztunk vagyis nem tudtunk róla, hogy találkoztunk. Emlékszel a bunkó szőkeségre, aki neked ment az Abszol úton? Nos, az én voltam, és hiába varázsolt el a jóképűséged egyből elrohantam, mert ez tűnt logikusnak. Elvégre akkor már elvoltam "jegyezve". Igazából ennyi lenne, a sztori az, hogy majd idővel megkedvelik egymást, nem fogják elejétől utálni a másikat inkább csak nem találják a közös hangot, kedvesek egymáshoz de nem éreznek semmit. Elejétől is kijátszhatjuk, a kínos első találkozás a családi vacsora alkalmával. Nagyon, nagyon várlak <3 Csokis sütit tudok ajánlani érte meg egy csodálatos Andrew Coopert :O |
|