I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 3 Aug. - 1:35 | | Gwendolyn, Elladora, Olympe Csoport: hugrabug/hollóhát Kor: 16 év Származás: rád bízom Lojalitás: rád bízom Play by: szabadon választható Ők várják: én, de nagyon Ez egy rendhagyó hirdetés lesz, mivel az előtörténetemben mindössze említés szintjén megemlítettem három lányt, akik Sidie legjobb barátnői. Igazából semmi sincs megkötve velük kapcsolatban, minden változtatható. Az sem kikötés, hogy a nevük ez maradjon és az sem, hogy egy teljesen új karakterek legyenek. Régi tagok is lehetnek, mindössze annyi a dolgotok, hogy valaki megdobjon egy pm-mel. Én valami olyasmire gondoltam, hogy még elsős korukban ismerkedtek meg a lányok és azóta szoros barátságot ápolnak egymással. Lehetne az egyikőjük kissé bolondosabb, türelmetlenebb típus, én itt Elladorára gondoltam. Aztán ott lehetne Olympe, aki kissé arrogánsabb, önzőbb, de ettől függetlenül egy remek ember. Meg persze ne hagyjuk ki Gwendolynt sem, aki akár lehet az összetartó erő köztük, akitől mindannyian tanácsot kérnek és aki mindenkiről tud mindent, de fordítva ez nem így van. Igazából ezek csak kósza gondolatok, ha valaki kedvet érezne egy független hollós vagy hugrás lányra, de nem akarja plot nélkül hozni vagy csak szimplán valakinek megtetszik ez az összecsapott hirdetés az dobjon meg egy PM-mel és ötletelünk :O Várom nagyon mind a három csirkefogót Update1: Gwendolyn elkelt Update2: Hála pici Flintnek még egy leányzó elkelt |
|