I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : yael shelbia
| » » Szomb. 12 Aug. - 17:52 | |
A hozzászólást Gwendolyn Yaxley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 17 Ápr. - 18:40-kor. |
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Ben Whishaw ▪
| » » Hétf. 18 Szept. - 23:09 | | Gratulálunk, elfogadva! Üdvözlünk köreinkben, reméljük jól érzed majd magad nálunk. Ránéztem a lapodra, gyorsan átpörgettem az alapvető adatokat, és a maximális teszem azt 20 pontból majdhogynem megadtam volna ez alapján hetet. Akár többet is, elvégre canon karaktert hozol, fiatal, illik a családnévhez a ház, nagyszerű a képesség és Inka Williams! Azonban nyilván te is tisztában vagy azzal, hogy nem pontok döntik el, kit lehet elfogadni, így abba is hagyom ezt a fajta rendszert. A családleírásod üdítőleg hatott rám. Végre nem a tipikus aranyvérű családmodell. Kellenek az apuci pici lánya karakterek is az oldalra. Nélkülük unalmas lenne a játéktér. Bizonyára meglepő ténnyel szolgálhatok, ha azt mondom, elolvastam a jellem részt is. Talán el sem hiszed, bár remélem, vagyok annyira megbízható, hogy ilyesmiben ne kételkedj. Részletesen, időt nem sajnálva, mindig pluszt, és még több pluszt hozzáadva írtad meg ezt a rész. (Én így érzem.) Számtalan apró, illetve nagyobb egység is megfogott benne, de képtelen lennék felsorolni az összeset, mert akkor holnap reggel is az értékelésemet olvasnád. A lényeg az, hogy tetszett az egész, még akkor is, ha voltak benne hibák. (Egy majdnem négyezer szavas szövegben ez nem szégyen természetesen!) A történet rész a jellemhez képest sokkal rövidebbnek bizonyult, ugyanakkor átjött minden jellemző, amit fentebb leírtál a karakterrel kapcsolatban. Elmondhatom azt is, hogy komplex élményt nyújtottál. Mindent láttam magam előtt, hallottam az elhangzó szavakat, és tökéletesen tudtam követni a történetszálat Gratulálok igazándiból ehhez az egész laphoz. Sokáig írtad ugyan, de megérte rá várni. Alább megtalálod a foglalók linkjét. Használd őket bátran, és minél hamarabb vidd a játéktérre ezt a csodálatos lányt. Robert Foglalók • Hírek • Kapcsolatkereső • Halálfaló lista • A Főnix Rendje listája |
|