I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Richard Madden
| » » Vas. 7 Aug. - 15:37 | | Irina Karkarov Csoport || 18 || Lily James ? || Lojalitás A családunk szinte egyáltalán nem meglepő jelenség a mai világban. A nagyszüleink testvérek voltak, a szüleink pedig unokatesók. Tippelj, vajon ránk mi vár? Nem volt könnyű, hiszen lelketlennek és erősnek próbáltak minket nevelni, ezt a hagyományt már ősidők óta követik. Azt hittem sikerült is mindkettőnknek. Te viszont kicsit mindig más voltál. Nem tudtad bevenni ezeket a dolgokat, ugyan ellenkezni sosem mertél, és ha kellett, mellettem álltál teljes mellbedobással, még az öcsénk ellen is. Ennek sajnos meglett a következménye. Egy éjjel kihasználva az előnyét bejutott hozzád és megerőszakolt. Valamilyen szinten már későn, de én találtam rátok és megöltem őt abban a pillanatban, így megszabadulva a jövőre nézve egy problémától. Drága Irina, mondd csak, Te milyen jövőt szánsz kettőnknek? Nekem Te vagy az egyetlen, aki jelenléte nyugtat, akivel igazán kedves és törődő tudok lenni, de csak egy bizonyos pontig. Tudod jól, ha valamivel felbosszantasz, Te sem tudsz kibújni haragom következménye alól. A karaktert ettől jobban nem szeretném megszabni. Törékeny virágszálnak képzelem el, akinek mindenről megvan a saját véleménye és elképzelése, csak idő kérdése hogy mikor fogja elkezdeni elérni ezeket. Az előtörténetem elolvasása erőse ajánlott, a pb változtatható akire csak szeretnéd! A kapcsolatuk erős legyen, de az, hogy ezek utána hová fog indulni, közösen eldönthetjük! Várlak. |
|