Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:

Jelszó:

Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

Doris & Pearl EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

Doris & Pearl EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

Doris & Pearl EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

Doris & Pearl EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

Doris & Pearl EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

Doris & Pearl EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

Doris & Pearl EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

Doris & Pearl EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

Doris & Pearl EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?

Nincs

Jelenleg 333 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 333 vendég :: 2 Bots
A legtöbb felhasználó (669 fő) Hétf. 25 Nov. - 6:23-kor volt itt.

Megosztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Pént. 11 Nov. - 1:17

Szia Húgi!

Ezer bocsánat, hogy a múltkori baglyodra nem tudtam válaszolni, de elég nagy volt itt a mungóban a felfordulás. Most viszont itt vagyok és tágra nyílt szemekkel figyelem minden szavadat. Ami engem illet, nem változtak meg a dolgok. Minden ugyan olyan unalmas, mint előtte. De nálatok a Roxfortban minden rendben? Jesse nem idegelte még ki a többieket? Milyenek az új elsősök? A fiúkkal mi a helyzet?

Szerető nővéred,
Pearl (maci)
Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Pént. 11 Nov. - 22:38

Kedves Pearl macim!

Semmi gond Pearl, hát nem csak nálatok volt felfordulás, hanem itt is volt. Nem is tudom, hogy hogyan írjam le a dolgokat, de kezdjük mindig a könnyebbik felével. Az elsősök nem is olyan rossza, elég rendesek és kedvesek, legalábbis a Hugrások olyanok, mint amilyennek lenniük kell. Képzeld van egy lány Grace, tudod a naplós lány, aki Hollóhátas, na ő segít nekem tanulni, elég rendes és aranyos. Jesse, meg hát Jesse, nekem néha az agyamra megy, de hát szeretem az a pupákot.
A fiúk pedig idióták, utálom az összeset.. Van egy Shane nevű idióta, tudod akivel már hat éve veszekedem és kitalálta, hogy ő megszabadít az első csókom terhétől. Annyira mérges vagyok és ideges, hogy nem is tudom szavakba önteni.. Legszívesebben megfojtanám azt a ronda mardekáros fejét! De erről ne beszélj senkinek, mert ha elmondod Jesse-nek, akkor..
De most megyek, legyél jó puszilok otthon mindenkit.

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Szomb. 12 Nov. - 21:46

Drága húgicám!

Örömmel olvasom, hogy az elsősökkel nincs semmi gond, és remélem hamar beilleszkednek majd közétek. Ami azt illeti, nem sikerült Őt olyan jól megismernem a Roxfortos éveink alatt. De ha úgy gondolod, hogy rendes és aranyos, és még a tanulásban is a segítségedre van, akkor csak támogatni tudom a dolgot. Ha összefutsz azzal a lükével, akkor mond meg neki, hogy üdvözlöm és szorítok nekik a meccsen.
Ezt azért te sem gondolhatod komolyan Doris. Csupán amiatt, mert akad közöttük egy-két hibás egyed, attól még nem kell az összeset elítélni. Viszont erről az egész Shane dologról tudni akarom a részleteket. Amellett, hogy már előre sajnálom Őt. De csak óvatosan tervezgess és szövögesd a hálódat ellene, hiszen mégis csak egy Mardekáros diákról van szó.
Nyugi kis tigris! Egy szót sem szólok senkinek, de remélem nem kell majd megbánnom a dolgot.
Anyáék is puszilnak titeket.
U.I.: Anya feltétlenül ragaszkodott hozzá, hogy leírjam mennyire hiányoztok neki már most.

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Vas. 13 Nov. - 20:36

Kedves Pearl macim!

Az összes fiú egy idióta és nem fogsz tudni meggyőzni arról, hogy ez nem igaz. Nekem nincs szükségem egy férfira, én egyedül is jól megvagyok, sőt. Randizni sem akarok sosem, teljesen felesleges, mert minden csak arra megy ki, hogy a fiúknak a lányok széttegyék a lábukat.. legalábbis ezt szokták mondani, de azt sem tudom mit csinál egy fiú és egy lány, najó.. azt tudom, hogy hogyan nevezik a tevékenységet, de hogy mit értenek az alatt, azt nem tudom.
Engem nem kell félteni, sosem.. megtudom magam védeni, hat éve megtudom magamat védeni. Az egész úgy kezdődött, hogy elmentem egyik este a Tiltott Rengetegbe, hogy megnézem milyen hely, mert mindenki kíváncsi rá.. Ő követett engem és elkezdtem hangoskodni, mire megtámadott minket egy csapat óriási pók és menekültünk, majd lebuktunk és büntetőbe küldtek minket. Páncélokat kellett súrolni fogkefével, mert az az öreg banya Galagonya nem bír engem és Shane-t sem.. Szóval ezért ott veszekedtünk, mert hisztizett, mint egy kislány, hogy nem akarja. Veszekedtünk és az arcába mondtam mindent, amikor meg elakartam onnan menni, akkor visszahúzott és megcsókolt.
Ne félj, megkapta a büntetést, nem sokkal később utána tökön térdeltem. Nem is akarok erről többet beszélni.. Mi is pusziljuk őket, de inkább mesélj te nekem valami jót.

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Vas. 13 Nov. - 22:11

Drága húgicám!

Merlinre esküszöm neked húgi, hogy nem próbállak meg győzködni. Előbb vagy utóbb magadtól is rá fogsz jönni, hogy bármennyire is idióták tudnak lenni, nem tudunk nélkülük élni. Azt hiszem erről anyáéknak kellett volna felvilágosítást tartani… Szóval ebbe nem mennék bele. De ha egyszer oda kerülsz, egy olyan szituációba, akkor csak okosan.
Ebben soha nem kételkedtem. Tudom, hogy olyan vagy, mint egy kis Gurkó. Nem hiszem, hogy van olyan a suliban a Mardekárosokon kívül, aki szívesen újat húzna veled.
Te bementél a Tiltott rengetegbe? Azt hiszem örülhetsz neki, hogy ennyivel megúsztad. Az egy veszélyes hely. Jobb ha többé nem teszed be oda a lábad. Tudom, ez most úgy hangzik, mint ha anya mondta volna, de hidd el tudom mit beszélek. Meg amúgy is, arra nem gondoltál, hogy anyáék mennyire ki fognak akadni, ha rájönnek, hogy még szinte el sem kezdődött a suli és te már büntiben voltál?
Hát azért azt a jelnetet szívesen megnéztem volna. Már csak azért is mert nem túl szimpatikus nekem az a Shane gyerek.
Igazából nem tudok neked semmi izgalmasat és túl jót mesélni. rengeteg a tanulnivalóm és alig akad szabadidőm. De képzeld a lányokkal megbeszéltük, hogy a jövő héten elutazunk Roxmorts-ba. Talán összefuthatnánk, ha meg tudod oldani. Lenne kedved látni azt a „hülye fejem”?

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Csüt. 17 Nov. - 15:38

Kedves Pearl macim!

Hát ne haragudj meg, de én ezzel nem értek egyet. Én NEM vagyok egy gyenge akaratú és döntésképtelen nő, akinek SZÜKSÉGE van egy férfi parancsolgatására és utasításaira. Na nekem senki nem fog parancsolgatni és irányítani sem.. Jól megvagyok fiúk nélkül és ők is jól meglesznek nélkülem. Amúgy nem tudom, annyira sajnos nem vagyok taszító és félelmetes, vannak lányok akik azt hiszik, hogy izgat engem, amikor azzal vágnak fel, hogy Shane-nel randiztak.. annyira jó lenne, ha felfognák, hogy engem az a fiú nem izgat! Szerintem még nem akarok megvilágosodni.
Anyuéknak sem kell tudniuk mindent, mert te egy olyan aranyos és cuki nővérke vagy, aki nem fogja elmondani, hogy a húgicája bajba került. Amúgy nem bántam meg, mert nem is annyira ijesztő hely, azonban tudod, hogy mindig is gondjaim voltak a pókokkal, sose szerettem őket és szerintem ez sosem fog változni.
Shane senkinek sem szimpatikus, barátai sincsenek és szerintem a szülei sem szeretik őt.. mintha nem is lenne jóban az apjával, mert ha megemlítem, akkor mindig nekem esik.
Benne vagyok, szívesen találkoznék veled, de nem is meséltem neked, hogy tudod lesz egy bál rendezve, na..meghívtak engem és el is fogok menni. Ez lesz nekem az első ilyen eseményem és remélem, hogy jó lesz. Na de.. Jesse meg Cathy lassan összejönnek, te is szurkolsz nekik?

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Szomb. 19 Nov. - 23:42

Drága húgicám!

Ezt senki nem is mondta rád húgi, de jól van, befejeztem.
Persze, én mindig mindent megértek és természetesen tartom is a számat. Viszont előbb vagy utóbb valaki a suliból fog nekik szólni. De én hallgatok, mint a sír. Csak azért mondod, mert még te sem láttál ott mindent. Csak úgy mondom… Ami persze nem azt jelenti, hogy vissza kell menned. Tudod jól, hogy ezzel én sem vagyok másként, szóval abszolút megértelek.
Még ha így is van, akkor sem szép dolog ilyet mondani. te sem örülnél neki, ha valaki ilyeneket mondana rólad. Minden esetre azért megértem, hogy sokan nem kedvelik, olyan sunyi feje van. Egy cseppet sem csodálkozom rajta, hogy a Teszlek Süveg a Mardekár házba osztotta be. Na de mindegy is.
Szuper, akkor majd megírom, hogy pontosan mikor és hol.
Bál? Ez annyira jól hangzik, én imádtam a bálokat és hidd el nekem, hogy élvezni fogod. Többek között ez is az egyike azoknak a dolgoknak, amelyek hiányoznak a Roxfortból. Na de nem kezdek el itt nosztalgiázni, mert akkor szegény bagoly sérvet kap a sok levéltől.
Végre. Már éppen itt az ideje, hogy benőjön az öcsém feje lágya és a tettek mezejére lépjen. Ha csak… Nyugtass meg, hogy nem Cathy tette meg az első lépéseket. Mert ha igen akkor olyan fejmosást fog Jesse kapni, hogy azt nem teszi zsebre.

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Csüt. 24 Nov. - 20:34

Kedves Pearl macim!

Majd megoldom, hogy ne tudják meg, de nem is én voltam a hibás, hanem az a bolond gyerek.. Én egy földre szállt angyal vagyok, sose tettem még semmi rosszat. (Ne sorold fel, hogy mennyi rosszat tettem, tudom, hoyg sok mindent.)
Hát ha szép, ha nem szép dolog, én akkor is mondom rá ezeket és nem is érdekel, hogy ez neki mennyire esik rosszul. Szerintem érzései sincsenek ennek a gyereknek és most ezzel lezárnám ezt a témát, nem akarok több szót pazarolni Zabinire, sokkal inkább érdekel engem a gyógynövénytan, mint ő.
Jajj ne.. "Emlékszem azt mondtad a negyedik szülinapomon, hogy nagyon fogom élvezni a pónin való lovagolást.. a ló büdös volt és ronda, nem is tettszett, szóval ezzel csak megerősíted bennem azt, hogy ne menjek el a bálba. Mi annyira különbözünk és hát én nem is vagyok az a bálba járós ember, nem is jó ötlet.. táncolni sem tudok rendesen.
Na jó, talán nem történt semmi konkrét sem, de majd intézkedem, mert kell nekik egy kis segítség. Jesse annyira töketlen néha, nem is értem, hogy miért ő lesz a férfi a háznál, nála még én is keményebb és határozottabb vagyok.. Na és neked van valakid? Vagy van valaki a láthatáron?

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Hétf. 28 Nov. - 0:05

Szia Húgi!

Na ehhez inkább nem fűznék hozzá semmit…
Hagyjuk is, addig jó ameddig nem beszélünk róla és nem lovalod bele magad a dolgokba.
Tudom az volt életed „legrosszabb” szülinapja, hála nekem. De a bál az teljesen más tészta húgi. Bárkit megkérdezhetsz, aki valaha volt már bálon. Tudom, hogy a hajunk színén és a szemünk színén kívül nem sok a közös bennünk, de ennek ellenére szeretlek te kis lökött. Viszont ha kihagyod életed első báli lehetőségét, Merlinre esküszöm elfenekellek.
Ajaj, ha már te kellesz ahhoz, hogy történjen valami akkor nagyobb a baj, mint azt gondoltam. nyugi csak ugratlak. De tény és való, hogy az Öcsém jobban ért a szendvicsekhez, mint a lányokhoz.
Velem? Áhh senki… de tudod mit, ez egy elég bonyolult dolog. Szóval ne is beszéljünk róla. Rendben?
Te kitaláltad már mit adsz a többieknek karácsonyra? Mert én már majdnem mindenkinek kitaláltam és idén extraszupi ajándékokat fogtok kapni.

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Hétf. 28 Nov. - 23:18

Kedves Pearl macim!

Azért annyira nem volt rossz, bár nem is volt életem legjobb élménye.. De legalább ott voltál velem te és annyira nem is volt rossz, szóval ne emészd magadat. A másik meg van bennünk közös, hisz ugyanazok az emberek a legfontosabbak nekünk. Nem is tudom, lehet hogy van ám bennünk több közös dolog is, csak eddig nem figyeltünk fel rá, na majd a téli szünetben.
Nem is tudom, annyira töketlen szegény néha, hogy az valami borzalom.. Szeretem, mert a testvérem, de hát bakker.. Én tudom, hogy nekem nem kell senki, mert én egyedül jobb vagyok és nincs szükségem egy irányítás mániás köcsögre, de Jessenek kell egy nő aki segít neki és életben tartja.
Nem, ilyet nem fogunk játszani drága nővérem, mert én is elmeséltem neked, hogy mi volt Shane-nel, most szépen te is el fogod mesélni, hogy mi volt vagy mi van jelenleg, mert megérdemlem és nekem tudnom kell. Én mindent elmondok neked bizalommal, de te néha csak elhallgatod a dolgokat, talán nem szeretsz?
Ezt pedig nem fogom elmondani, annyi biztos, hogy Jesse sajtszószt kap, de hát nem tudom, hogy mennyit kéne neki venni, talán egy évre elegendőt, de az rengeteg.. hogy nem tud ráunni? Miért nem undorodik meg tőle? Én már kezdem baromira unni, hogy mindig az van otthon néha..

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Kedd 29 Nov. - 0:57

Szia Húgi!

Ez igazán megnyugtató ennyi év távlatából. Na de fátylat a múltra. Ami megtörtént az megtörtént, az már mögöttünk van.
Hát én nem tudom húgi. egyezik meg a DNS állományunk túlnyomó rész én túl sok közös vonást nem tudnék mondani. De legyen igazad, és igazából mindig tanul valami újat az ember még akár önmagáról is.
Na de Doris! Mégis csak a testvéredről beszélsz. De amúgy teljesen egyet értek veled. Talán Cat majd gatyába tudja rázni, de addig csak Merlin kegyelméért fohászkodhatunk.
MI az hogy tudnod KELL? Amúgy meg tiszta lökött vagy. Miért ne szeretnélek? Csupán annyi a dolog, hogy még nem is igazán tudom mi van kettőnkkel. Egyenlőre még csak babalépésekben haladunk. Addig meg nem akarok semmit elkiabálni ameddig nem biztos a dolog. Ez még nem azt jelenti, hogy nem szeretlek.
Komolyan az a rengeteg izzadtláb szagú sajtszósz az agyamra megy. Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogyan képes magába tömni nap, mint nap. Lehet, hogy megnézetem az egyik professzorral itt a mungóban, háta ez valami súlyos sajtevő kórság csak mi nem tudunk róla. Kikezeltetem és az lesz mindenki ajándéka karácsonyra. Na mit szólsz?

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Kedd 29 Nov. - 23:14

Kedves Pearl macim!

Na ezt majd karácsonykor megbeszéljük és biztos találunk rengeteg hasonlóságot is, csak még nem kerestünk.
Hát de most hazudjak? Nem hiszem el, hogy nem tud annyira tökös lenni, hogy oda megy a lányhoz és megmondja neki, hogy szereti.. nem kéne összetörnie magát és rögtön meg is kapná Cathy-t, mert ezek úgy összeillenek, hogy csak na.. Szóval lehet tartok neki valami felvilágosítást, hogy jobb lesz, ha összekapja magát és elkezd úgy viselkedni, mint egy fiú! De roppantul idegesít, hogy mindig mindenbe belebeszél, mert azt hiszi, hogy joga van hozzá.. Attól még, hogy a testvérem és idősebb, ez az ÉN életem és nekem meg ne parancsolgasson!
Mesélj el mindent, még ha nem is komoly, akkor is tudni akarom a részleteket és ígérem én is mindent leírok neked részletesen, hogy milyen volt a bál, meg minden egyéb dolgot, ami érdekel.
Lehet tartalmaz női hormonokat és azért nem tud Cathy elé állni, de mondjuk az összes eddigi volt barátnője elviselhetetlen és nem is szeretem őket.. Remélem Cathy jobb lesz, ha nem akkor el kell távolítanom, mint az összes többit.
Anyuék hogy vannak? Julie nem megy néha az agyadra? Csodálom a türelmed, én megörülnék mellette..

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Kedd 6 Dec. - 17:10

Drága húgicám!

Jesse már csak ilyen. Ha ennyi éven keresztül nem sikerült megnevelnie anyáéknak, akkor már nem is fog megváltozni. Szerintem még Cathy se képes arra, hogy teljesen észhez térítse. Még akkor sem ha Ő a legjobb lány az eddigiek közül.
Ez nem igazságos Doris. A bál nagyon szupi dolog, ami fontos mérföldköve lesz az életednek, de én és a szerelmi életem, na az már más tészta. Igazából nem is lenne szabad vele találkozgatnom vagy bármi ilyen. Anyáék meg egyáltalán nem is tudhatnak róla, oké?
Olyan kis gonosz tudsz lenni, nem is hiszem el. Tényleg olyan vagy mint egy Gurko.
Meg vannak, köszönik szépen. Sokat dolgoznak és általában Julie-t mindig az én nyakamba sózzák. Úgyhogy suli után mindig én szaladok érte és én tanulok vele ameddig haza nem érnek anyáék. De engem ez sose zavart. Tudod, hogy mennyire szeretem azt a kis puszedlit.
Jaj ezt el kell mesélnem. Képzeld a múlthéten sétáltunk hazafelé és két mugli anyuka összesúgott amikor elmentünk mellettük. „Mégis milyen dolog már ez, hogy ennyire fiatalon ekkora lánya van. Ekkora erkölcstelenséget.” Julie és én hazáig azon nevettünk, hogy ezt mégis hogy hozták össze.

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Szer. 7 Dec. - 17:20

Kedves Pearl macim!

Inkább ne is beszéljünk tovább róla, már most ideges lettem miatta.. remélem, hogy beszélni fogsz vele arról, hogy ne parancsolgasson nekem és ne akarja ő irányítani az életemet, mert én nem vagyok olyan, aki ezt elviseli.
Pearl, hát neked sosem mondták, hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb? Na de komolyan mesélj már nekem erről a fiúról.. Milyen magas? Haja színe? Szemszíne? Ugye nem színes bőrű? Persze nincsen velük bajom, de tudod nem tudom, hogy arra hogyan reagálnának otthon és nem fogom nekik elmondani a dolgot, bízz már bennem! Én tudok titkot tartani, még ha neked ez hihetetlen, hallgatni fogok, mint a sír.
Ennek örülök és nekem ez fura.. miért passzolják le neked? Nem lehetne valamit kitalálni, hogy tovább maradjon bent Julie vagy valami ilyesmi? Én biztos, hogy nem fogok rá vigyázni, ha hazamegyünk, mert nincs az a pénz, hogy én lefoglaljam. Tényleg gonosz vagyok...
Hát nem tudom, én szerintem arcon képeltem volna őket, mert hát mindennek van határa, szóval ne hagyd magad Pearl! Ilyenkor állj a sarkadra és légy bátor meg erős!
Ugye karácsonykor elmegyünk sétálni picit majd az adventivásárba?

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Pént. 9 Dec. - 13:24

Szia Húgi!

Ha tudnád, hogy már hányszor beszéltem a fejével, de hajthatatlan. A fejébe vette, hogy mivel Ő a fiú testvér ezért mindent az irányítása alatt kell tartania ami az életünkben történik. Pedig annyi minden van amire egyáltalán nincs ráhatása, hogy az hihetetlen.
Ahányszor én ezt már hallottam… De komolyan nem lenne szabad, de annyira elcsavarta a fejem, hogy egyszerűen nem is tudom mihez kezdjek. Magas, jóképű, eszméletlenül szexi és áhhh… Egyszerűen csak áradozni tudok róla, úgyhogy ha nyálas lesz a levél akkor előre is bocsánat.
Szóval magas; jóképű; rövid, barna haj; barna igéző tekintet… De ennek tetejében még vicces, udvarias, heves, okos, heves és muzikális típus. Teljesen oda meg vissza vagyok tőle. Nem is tudom mikor habarodtam bele ennyire, de már tart ez az egész köztünk egy ideje.
Hidd el húgi nem azzal lesz a legnagyobb bajuk az itthoniaknak, hogy egy színes bőrű barátom van. Meg amúgy is jobb ha hozzászoknak a gondolathoz, hogy nem a középkorban élünk. Na azt ajánlom is húgi! Egyenlőre még neked sem lett volna szabad elmondanom. Megbeszéltük, hogy se én nem mondom el senkinek, se Ő nem mondhatja el senkinek, addig ameddig ki nem találjuk, hogyan tovább.
Tudod ahogy egyre több különös dolog történik a környéken anyáéknak is sokkal több dolguk van bent a minisztériumban így általában későn végeznek és mivel én amúgy is itthon vagyok, nekem kell vigyáznom a tökmagra. Mondjuk ez engem amúgy sem zavar, hiszen tudod mennyire szeretek vele lenni.
Nyugi neked nem is kell, majd én mindent megoldok és nem hagyom, hogy kicsússzon az irányítás a kezemből csak azért mert ti is itthon lesztek, és veletek is szeretnék egy kis időt tölteni.
Ugyan, ne vedd ezt olyan véresen komolyan. Igazából engem nem zavart. Akinek tudnia kell az igazat az úgy is tudja, a többi meg nem igazán érdekel. Tudod jól, hogy az emberek milyen pletykásak és mennyi eszement dolgot képesek kitalálni. Ha mindent magunkra vennénk akkor már rég nem élne egy ember se a földön. De legalább jót nevettük. Amúgy komolyan ki lehet nézni belőlem, hogy Julie a lányom lenne?
Ezt egy szuper ötlet. Vehetnénk olyan mugli karácsonyi puncsot, meg karamellás és csokis almát. Meg talán, de megjegyzem, hogy csak talán lehet, hogy bemutatlak a barátomnak. Persze nem ígérek semmit, de ha szeretnéd, akkor megpróbálhatjuk. Na, mit gondolsz? Lenne kedved megismerni?

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Vas. 11 Dec. - 13:40

Kedves Pearl macim!

Figyelj Pearl én nem kertelek, ha ez így megy tovább, akkor nem fogok otthon maradni, elfogok költözni a mamához. Én nem fogom elviselni, hogy parancsolgasson és beleszóljon az életemben, amúgy is kezd a ház kicsi lenni ennyi embernek, talán épp itt lenne az ideje, hogy valaki menjen, én nekem meg húz el onnan a szívem. De ezt még ne mond el anyuéknak!
Ennek örülök, hogy valaki végre elcsavarta a fejedet, remélem tényleg olyan kedves és aranyos, ahogyan leírod.. Ha nem, akkor nem Jesse fogja elkapni, hanem én és én kicsit jobban elfogok bánni vele.. De biztos, hogy kedves és aranyos.
Tudom, egyre több fura dolog történt már és nem is értem, hogy miért kell fejre állnia a világnak, de hát szerintem mindenki nagyon jól tudja, hogy mi történik és mi a probléma forrása.. Tudod ilyenkor mindig megbizonyosodok, hogy nekem nem lesz gyermekem sose, mert amúgy sem akarnék, tudod hogy nem vagyok anyának való.. Igen Pearl, ne ellenkezz! Nem vagyok annak való és amúgy is egy ilyen világba ki szülne?
Ez jól hangzik, szívesen megismerném, ha biztos vagy benne, hogy beakarod nekem mutatni, biztos kedves és aranyos lesz, én pedig nem tarolok, mint egy gurkó, ígérem. Na de most.. akkor ti együtt vagytok?

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Csüt. 15 Dec. - 12:10

Drága húgi!

Húgi én megértelek, hidd el nekem. Viszont azt nem hiszem, hogy emiatt el kellene költöznöd otthonról.
Doris! Tudod, hogy mi erről a véleményem. Meg amúgy is, tudom kezelni Őt is meg az esetleges helyzeteket. Arról nem is beszélve, hogy most ugyan azt csinálod, mint Jesse. Amiért nem mellesleg az előbb mondtad, hogy haragszol rá és kész vagy elköltözni otthonról.
Nem szólok egy szót se… Pedig lenne mit mondanom ezzel kapcsolatban, de tudom, hogy hajthatatlan vagy ezzel kapcsolatban, úgyhogy inkább meg se nyikkanok.
Velem mindig az és gyanítom, hogy a családommal is így fog viselkedni. Remélem is húgi, különben rosszabb leszek, mint Jesse.
Hát…Tulajdonképpen valami olyasmi, de igazából még nem tettük hivatalossá. Talán majd ha már anyáéknak is elmondjuk.
Na és a suliban minden rendben? Változott valami a nyár óta, vagy minden ugyan olyan? Kviddics csapat?

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Pént. 16 Dec. - 20:27

Kedves Pearl macim!

Azt hiszem az ünnepeket idén nem otthon fogom tölteni, hanem Joy néninél és Ana Fergusson-nál. Annyira jó lenne most egy kicsit kiszakadni a megszokott környezetből és ha jól érzem majd magam Joy-nál, akkor biztos, hogy nála fogok maradni, nem is kérdéses.. imádom Joy-t, annyira megértő és szerethető, meg olyan laza, néha attól félek, hogy szétesik.
Hát jó, csak mondtam, de én reménykedni tudok abban, hogy minden jól fog alakulni és rendben lesz!
Nem lesz gyerekem, erről nincs is miért veszekedni.
Ennek nagyon örülök, majd lassan azért a világ is megtudhatja szerintem, bár nem akarlak titeket siettetni, nekem lakat lesz a számon. Addig örülhetsz, míg Jesse meg nem fogja tudni, mert ha tudomást szerez róla, akkor neked és magánszférádnak vége. Én sosem fogom neki elmondani, ha lesz valakim, jobb a békesség.
Nincs itt semmi, már mennék haza hozzád és a kviddics, hát egész jól megy még mindig, Jessenek hamarosan meccse lesz, tuti béna lesz, mint mindig.. Na és te neked a suliban már jobb a helyzet?

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Csüt. 22 Dec. - 19:09

Drága húgicám!

Doris Promise Edwards, ezt nem teheted meg anyáékkal és velünk sem. Már mindannyian iszonyatosan várjuk, hogy haza gyertek és egy kis időt velünk töltsetek. Nem hiszem el, hogy lenne szíved megtenni, hogy nem jössz haza. Joy néni tényleg nagyon laza és jó fej, de azzal szerintem még Ő is egyetértene, hogy ez butaság.
Miattam ne aggódj egy percig sem. Túlélő vagyok, rémlik?
Jó, jó befejeztem…
Tudom és engem is zavar egy kicsit ez a nagy titkolózás. De egyenlőre, ez tűnik a legjobb megoldásnak. Remélem, hogy tényleg magadban bírod tartani. Tudom, ezért is jó ez a titkolózás és az a jó kis távolság, ami London és a Roxfort között van.
De remélem én azért tudni fogok róla, pont úgy mint te tudsz az én titkos kapcsolatomról.
Már annyira várom, hogy lássalak el se tudod hinni. Ezt azért előtte ne nagyon hangoztasd, mert a végén még kitör belőle a sírás és az nem tenne jót senkinek.
Alakulnak a dolgok és egyre jobban érzem magam itt. Még mindig úgy gondolom, hogy jó döntés volt ide jönnöm a Mungóba. Bár sokszor elgondolkodom rajta, hogy mi lett volna, hogyha máskor kellett volna szakmát választanom. Akkor biztos nem így döntöttem volna, de jelen helyzetben úgy gondolom, jól döntöttem.
Viszont remélem a karácsonyi terveink közül minden sikerülni fog és nagyon-nagyon várlak. Vigyázz magadra és arra a tökkelütött Jesse-re. Addig is csókollak húgi és hiányzol.

Szerető nővéred,
Pearl (maci)

I solemnly swear
I am up to no good

Doris P. Edwards

Doris P. Edwards

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
0
▽ Avatar :
↑ Sasha Pieterse ↓

»
» Pént. 23 Dec. - 14:49

Kedves Pearl macim!

Nincs is értelme ezen tovább vitatkozni, majd akkor beszélünk és mindent megbeszélünk, ha hazamentem, azonban biztos, hogy elmegyek egy kisit Joy nénihez, kell nekem az a kis különlét.
Vigyázni fogok rá és magamra is, ettől te ne félj, nem fog bajunk esni.
Szeretlek és imádlak, majd otthon beszélünk.

A kis gurkó,
Doris

I solemnly swear
I am up to no good

Ajánlott tartalom

C’est la vie

»
»

Doris & Pearl

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Doris & Shane
» Pearl K. Edwards
» Doris && Jesse
» Doris & Jesse
» Doris & Shane

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Archívum :: Befejezetlen játékok-