Oldalköltözés
clementia.
Kedves Mindenki!

Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : )

b & caelor & effy

Lépj beljebb
ki jár itt?
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
 Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
válts felhasználót!
Felhasználónév:

Jelszó:

Bagolyposta
az oldalon fecsegõk
Friss posztok
pergamentekercseink

Hírek
Alastor Moody

Harley & Augustus EmptySzomb. 25 Dec. - 10:27
MARAUDDDERS
Alecto Carrow

Harley & Augustus EmptyVas. 5 Dec. - 0:12
Practise makes perfect... really?
Alex R. Emerson

Harley & Augustus EmptySzer. 21 Júl. - 14:54
Elkészültem!
Lucius Malfoy

Harley & Augustus EmptyPént. 9 Júl. - 1:06
Marvel Universe
Vendég

Harley & Augustus EmptyCsüt. 8 Júl. - 9:43
Lucius A. Malfoy
Lucius A. Malfoy

Harley & Augustus EmptySzer. 7 Júl. - 16:18
arasznyit fölötte léptek
Yves McGonagall

Harley & Augustus EmptySzer. 30 Jún. - 3:38
First Knight
Martin Nott

Harley & Augustus EmptyKedd 29 Jún. - 2:33
en passant
Anathema Avery

Harley & Augustus EmptyKedd 29 Jún. - 0:34
A hónap írói
a hónap posztolói
Erre kószálók
ki kóborol erre?

Nincs

Jelenleg 179 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 179 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (669 fő) Hétf. 25 Nov. - 6:23-kor volt itt.

Megosztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Hétf. 16 Jan. - 11:37

Harley & Gus

Szörnyű, nyomorúságos életnek tartom, amit a muglik élnek. Furcsa, hogy az evolúció nem viszi őket előrébb, és mi, varázslók, akik egy magasabb szinten létezünk nem kapjuk meg a kellő tiszteletet. Árnyékok között bújkálunk és kegyetlenül lecsapnak ránk saját tövényeink, ha nem kíméljük a muglik békéjét, tudatlanságát. Ezt nem tartom jogosnak vagy élhetőnek.. és szerencsée nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolkodik. Furcsa módon pedig most itt áll előttem egy lány a múltamból, aki hasonló nézetekkel szimpatizál és abban a rövid időszakban, amíg szinte minden nap láttam egy pillanatra sem bizonytalanodott el.
Most pedig mint felnőtt érett nő áll előttem és kitartott. Hűséges önmagához és talán Voldemorthoz, bár lehet, hogy ennyire még nem elkötelezett. Talán még keresi a neki szánt utat, de céltudatosan kitart saját maga mellett. Furcsa. A családja nem híresedett el kétes nézeteikről, mint a Rockwoodok. Talán Halrey az egyetlen közülük, aki ezen az úton jár. Így azonban még becsülendőbbnk tartom kitartását. Engem mindig támogattak a szüleim és biztosítottak róla, hogy nem vagyok rossz ember. Harley valószínüleg azonban magasról tojik mások véleményére, így maradhatott önmaga. Ezt pedig figyelemreméltónak tartott.
Talán emberi gyengeség, hogy ilyen könnyen lenyűgözött engem a lány, de valamiért nem bírtam harcolni az érzéssel. Talán ezért akartam megszabadulni az iskola falaitól, hogy nyíltabban tudjuk beszélgetni és egy kicsivel jobban megismerhessem.
Amint belémkarolt az iskola folyosóján már el is hopponáltunk. Mivel már nem vagyunk gyerekek, hanem felnőtt varázslók, így ez már nem lehet törvényellenes cselekedet.
A Szárnyas Vadkan ajtajában jelenünk meg. Remélem nem veszi majd rosz néven, hogy idehoztam. Itt van szobám foglalva, amíg itt tartózkodom, így igazából kényelmesen elvonulhatunk majd késöbb akár, ha úgy adódik, hogy zavaros lesz a társasági élet a kocsma részlegen. Az illemmel megfelelően most én megyek előre, hiszen, ha bent esetleg dulakodás zajlik, akkor nem Harleynak kell felfognia az elszabadult varázslatokat, hanem nekem. Bent azonban csend van. Talán még túl korán van ahhoz, hogy a nehézsúlyú bajkeverők megjelenjenek.
Egy üres boxba leülünk.
-És mondd hogy lehet az, hogy nem vár haza senki?-érdeklődök kiváncsian miután leültünk és rendeltünk. Kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen szép lány hogy lehet még mindig hajadon. A legtöbb barátom már megházasodott és a családdal, munkával foglalkoznak. Azt hittem csak én vagyok ennyire magamnak való.

Vissza az elejére Go down

I solemnly swear
I am up to no good

Harley Sayre

Harley Sayre

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
2
▽ Avatar :
❀ gigi hadid

»
» Vas. 29 Jan. - 18:53

Gus & Harley

Jó érzés összefutni egy olyan emberrel, aki hasonló nézeteket vall, mint én. Amennyire furcsa, annyira kellemes meglepetésként ért látni Augustus Rockwoodot a Roxfort falain belül. Hány éve is volt már, mikor utoljára találkoztam az előttem álló sráccal? Igazából nem tudnék konkrét időpontot mondani, gyerekek voltunk még, a tojáshéj ott volt mind a kettőnknek a fenekén, s arra vártunk, hogy az végre leessen onnan. Így évekkel később már teljesen más szemmel nézek a srácra, mint anno. Még mindig ugyanaz a kisfiús, ártatlan báj lebegi körbe a mára már férfivá érett ember testét, mint hosszú, távolinak tűnő évekkel ezelőtt. Nem sok közös emlékem van vele kapcsolatban, így nem tudunk nosztalgiázni, hogy mik történtek a múltban, de ez annál jobb. Talán még nem érte utol a hírem, hamarabb végzett, mint ahogy én elkezdtem volna hangoztatni a szélsőséges nézeteim. Lehet, hogy nem is igazán tudja, hogy a McKinnon család, aki a jóságáról híres egy olyan taggal rendelkezik, aki radikálisabb a kelleténél. Még azt sem tartom kizártnak, hogy a szüleimhez hasonlítgat.
Hízelgőnek tartom, hogy meghívott egy italra, saját magamat is meglepem azzal, hogy beleegyezek és elfogadom a szívélyes meghívását. Nem szoktam csak így beadni a derekam még egy ilyen egyszerű gesztusra sem, de változnak az emberek.
A Roxmortsban található Szárnyas Vadkan nem tartozik azon kocsmák közé, ahová szívesen mennek a hozzám hasonlóak, de nem panaszkodom. Nem nyitom szólásra a szám, mindössze illedelmesen odasétálok ahhoz a boxhoz, ahova vezet és helyet foglalok. Magam elé veszem az itallapot és olvasgatni kezdem. Fogalmam sincs, hogy mit válasszak a megannyi lehetőség közül, így kissé kíváncsian nézek Augustusra.
- Tudnál ajánlani nekem valamit? Mi a hely specialitása? Gondolom nem lep meg, ha azt mondom, hogy még sosem jártam itt – nevetem el magam egy kissé kínosan. Az arcom pírba szökik, ami nem túl jellemző rám, de most mégis megtörténik.
- Ugyanezt a kérdést én is feltehetném neked – mosolygok rá. – 18 éves vagyok, talán már tényleg férjnél kellene lennem és gyerekeket szülni, mert ez nálunk, varázslóknál természetes dolog, de mondd meg nekem Augustus, ha még nem találtam meg számomra a tökéletes férfit, akkor mégis kivel álljak össze? A szüleim nem szántak nekem férjet, azt mondták mindig, hogy majd én választok és engem nem hajt a tatár. Viszont, ha már ezt így elmondtam neked a te indokodra is kíváncsi lennék.

remélem megfelel  Ugrisziv

I solemnly swear
I am up to no good

Anonymous

Vendég

C’est la vie
Vendég

»
» Kedd 21 Feb. - 8:08

Harley & Gus

Furcsa és mégis logikus, hogy vonzom a magamhoz hasonló lelkeket. Az iskola elején még színes kis társaság zsongott körül, és akár a vámpírok táplálkoztunk egymás pozitív energiáiból. Nem tudnék kijelölni egy pontos dátumot, amikor ez megváltozott, hiszen egy idő után már nem volt elegendő az, hogy a sárvérűek és a muglik nem elfogadottak, hanem azok sem, akik szimpatizálnak velük. Napról napra épült le mellőlem a társaság, akiket egészen addig a barátaimnak neveztem. Egyre kevésbé tűrtem, hogy idegenek lássanak bele halkan elsuttogott esküinkbe, mert védelmeznem kellett azokat, akik rám hasonlítottak és védenem kellett magamat, mert más voltam, mint ők. Dumbledore megtűrt minket. Szemrebbenés nélkül, de ez nem jelentette azt, hogy a szülők nem húzták el az utamból gyermekeiket és suttogták a fülükbe, hogy véletlenül sem állhatnak velem szóba. Ha engem kapnak valamelyik házihoz partnerhez... kérjenek valaki mást.
Az ember, akit állatként kezelnek szépen lassan azzá is válik, még akkor is ha tudja, hogy ő nem a rossz úton jár. Csupán egy általa választotton. Mint például az előttem ülő hölgyemény. A McKinnon köztudottan szinte egyenlő a jóval. És csak azért szinte mert ott van köztük Harley, aki sosem félt kimondani a gondolatait a következményektől függetlenül. Mindezt úgy tette, hogy még egy exRoxfortos diák fülébe is eljutott a híre. Talán nem is teljesen véletlen, hogy a szüleim épp most küldek el a Roxfortba terepmunkára. A gyakorlás kell a jeti füle mögé. Ők mást akartak ezzel. Talán tényleg bizakodtak benne, hogy nem csak ők hallottak a szőke démnról, hanem én is és legalább olyan kiváncsiság ébredt fel bennem, mint bennük.
Mélységes elégedettséggel olvassák majd minden bizonnyal a baglyomat erről a kellemes találkozásról.
Rámbízza magát. Látom a gesztusain, hogy nem ez az a hely, ahova a legszívesebben elvonul eltölteni az idejét, de egyetlen rossz szava sincs, csak rámbízza magát, amit hihetetlenül becsülendőnek tartok. Leülünk és étlap hiányába nehéz lenne egyedüli döntést hoznia.
-Nos.. van az üvöltő vadkan.. ami olyasmi mint a vajsör.. csak erősebb. Van tea, amit nem ajánlok, mert egyszer végignéztem, hogy megitta a varázslót, aki megrendelte. Van vidító víz, ami hamar az ember fejébe tud szállni de vicces legalább, van Mélymoraj, ami cseresznyés sör, halkan morog rád, de ártalmatlan. Meg persze a vajsör..-sorolom fel neki gyorsan az átalam ismert kínálatot. Nem akarom megszabni, hogy mit igyon, így meghagyom neki a választás lehetőségét. Rámosolyogok. Tényleg nem túl meglepő, hogy most jár itt először.
Mosolyogva figyelem, ahogy az arca egy árnyalattal pirosabb lesz, de azt kell mondanom kifejezetten tetszik nekem a látvány. Harley McKinnon zavarba jött tőlem. Tetszik nekem ez a lány, de a válasza még jobban. Szóval rá van bízva kihez megy hozzá. Ennél jobb hírt nem is kaphattam volna.
-A szüleim megszabtak egy határidőt. 25 éves koromig találhatok magamnak jelöltet vagy ők találnak nekem. Így van még két évem, bár egészen eddig nem hittem, hogy bárkit dobhat nekem az élet, akivel el tudnám képzelni az életemet.-szemtelenül futtatom rajta végig a tekintetemet az 'eddig' szónál. Nem szeretem rejtegetni a lapjaimat, hiszen ha valakit leszólítok azt komoly indokkal teszem.

I solemnly swear
I am up to no good

Harley Sayre

Harley Sayre

C’est la vie
Inaktív
Ki már nem játékos
▽ Reagok :
2
▽ Avatar :
❀ gigi hadid

»
» Kedd 14 Márc. - 23:15

Gus & Harley

Kíváncsi lennék Dumbledore indokára, hogy miért tűri meg az iskolában az olyanokat, mint én vagy Augustus, hiszen ő mindig is a jó és a béke híve volt. Hallottam már legendákat Mardekár Malazárról és aki viszont pontosan Dumbledore ellentettje volt és az olyanokat nem akarta megtűrni, mint akiket én sem kedvelek. Érdekes, hogy a „jó” emberek mennyit megengednek, míg a hozzám hasonlóak inkább megmondják az igazat és arra törekszenek, hogy minden úgy legyen, ahogyan ők akarják.
Tisztelem Augustust, hogy ilyen nézetek mellett hajlandó a Minisztériumban dolgozni, mivel én a helyében ezt nem bírnám elviselni. Az ottani alkalmazottak nagy része elítéli a mi gondolkodásmódunk és előszeretettel hangoztatják is ezt. De hát ha ők ezt megtehetik, hogy nyíltan kinyilvánítsák a véleményüket, akkor mi miért ne tehetnénk? Kész agyrém ez a mai világ, komolyan úgy érzem sokszor, mintha egy élő cenzúrában élnénk, de ezzel együtt az a gondolat is elkezdett értelmet nyerni a fejemben, hogy ez már nem sokáig lesz így. Nem hagyhatom, nem hagyhatjuk.
Gondolom nem túl meglepő Augustus számára, hogy még nem voltam itt. Már párszor jöttem el a hely előtt és mindig idősebb férfiak szállingóztak ki és be, többnyire már az alkohol mámorában voltak, amikor megpillantottam őket, de most mégis örülök, hogy itt lehetek, még ha eddig nem is akartam eljönni ide. Már régen beszélgettem úgy igazán bárkivel is, mivel a tanulás lekötötte a figyelmem és még annál is régebben ültem be bárhová inni valamit egy jóképű férfivel. Egészen feltöltődöttnek érzem most magam.
- Hűha ezt nehéz így elsőre megjegyezni – nevetem el magam kínosan. – Egyébként gyakran jársz ide? Én mindig úgy vagyok az ilyen helyekkel, hogy mindig ugyanazt iszom vagy eszem, amit elsőre rendeltem, ha meg nem ízlik, amit hoznak, akkor nem jövök többet – rántom meg a vállam.
Gyorsan felidézem magamban az italokat, amiket emlegetett és elnevetem magam halkan, hogy ne hívjam fel magunkra a figyelmet.
- Megnéztem volna, ahogy megissza azt a szerencsétlent, de hát így járt, nem sajnálom sosem az embereket. – Talán durván hangozhat a kijelentésem, de nem hiszem, hogy pont előtte kellene szépítenem a mondandómon. – Az üvöltő vadkan és a mélymoraj egész jól hangzik, vajsört nem szeretnék, mert olyat bárhol ihatok. Melyiket ajánlanád inkább?
- Az szívás lehet, mi otthon sosem beszélünk erről mostanában, de mint már mondtam úgy tartják, hogy ez az én döntésem – mondom kimérten, ám a következő cselekedetére elmosolyodom. – Oh csak nem? – kérdezem bájosan. – Ismerj meg, ismerjelek meg drága Augustus jobban és utána bármiről szó lehet.
Komolyan gondolom az utolsó mondatom, remélem belemegy, nem szeretem sokáig húzni a dolgokat.

remélem megfelel  Ugrisziv

I solemnly swear
I am up to no good

Ajánlott tartalom

C’est la vie

»
»

Harley & Augustus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Augustus Rockwood
» Harley & Peter
» Gus & Harley
» Dolohov & Harley
» Harley & Carrie

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Age Of The Marauders :: Archívum :: Befejezetlen játékok-