|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 12 Jún. - 21:04 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Cole Sprouse
| |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 13 Jún. - 21:28 | | A lajhárrókák királya áldását adta rám, itt lehet szörnyülködni. Amúgy cuki vagyok, tényleg, de ez most így ilyen lett. :'DElfogadva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 15 Jún. - 17:05 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Pént. 16 Jún. - 14:34 | | Épp időben.. : )
awww. elfogadva.
|
|
| |
▽ Avatar : bryden jenkins
| » » Vas. 18 Jún. - 21:34 | | Nekem egyszer valaki azt kamuzta, három... Elfogadva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Lindsay Hansen
| » » Szomb. 24 Jún. - 16:22 | | Szerintem készen állok. Elfogadva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 24 Jún. - 19:44 | | Ha minden igaz, én magam is készen vagyok.Elfogadva! |
|
| |
| |
| » » Kedd 27 Jún. - 14:05 | | Je suis prest.
C'est fini.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 27 Jún. - 20:42 | | Készen állok. Elfogadva. |
|
| |
▽ Avatar : Joe Gilgun
| » » Szer. 28 Jún. - 6:55 | | tegyük hozzá, hogy egy tizenkét órás éjszakai műszak legvégén írtam ezt a szart (meg 24 órája talpon), a legrosszabb részeket meg akkor, mikor már rég meg kellett volna érkezzen a váltásom, és hát úgy 100 óra alvás után én lennék az első, aki beismeri, hogy ez most téééényleg értékelhetetlen lett, szóval lécci, vágjatok hozzám majd egy PM-t, hogy mely részeken vannak a legnagyobb tévedéseim, addig meg itt van, olvassátok, én meg holtan az asztalomra dőlök. csók <3
https://theageofthemarauders.hungarianforum.com/t1915-fenrir-greyback#10825awww. elfogadva. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 28 Jún. - 14:46 | | A keresőm elégedett, szóval elkészültem. |
|
| |
▽ Avatar : Gustaf Skarsgard
| » » Szer. 28 Jún. - 22:11 | | Készen állok mester, had menjek be! Tudom, hogy nagy a nyomás, de az egész csak picológia Elfogadva. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 30 Jún. - 13:59 | | Mivel Aalera drága rábólintott, így jelentem alásan, hogy elkészültem.
Elfogadva.
|
|
| |
▽ Avatar : elle fanning
| » » Szomb. 1 Júl. - 21:32 | | Én is elkészültem. : )))
Elfogadva.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Átoktörõ Hivatásos aranyásó ▽ Reagok : 48
| » » Kedd 4 Júl. - 4:22 | | A leghűségesebb is előállt
Elfogadva.
|
|
| |
▽ Avatar : Maggie Geha
| » » Kedd 4 Júl. - 10:44 | | Meg a legszebb is.
Elfogadva.
|
|
| |
| » » Csüt. 6 Júl. - 2:42 | | ...és még én is : ) ugyanitt: kötött sálak készítését vállalom
Elfogadva.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 5
▽ Avatar : Daisy Ridley
| » » Hétf. 10 Júl. - 22:57 | | A Walpurgis Lovagjai is elkezdenek elősettenkediElfogadva. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 12 Júl. - 16:07 | | Most mondanám, hogy a sor elejére vágok, de szorult belém annyi, hogy ne tegyem. De kész vagyok. ^^
Elfogadva.
|
|
| |
▽ Avatar : Juno Temple
| » » Csüt. 13 Júl. - 11:27 | | Nem életem előtörténete ez sem. De életem legfunabb karaktere. Walpurgis Lovagjai, előre!Elfogadva. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 16 Júl. - 11:06 | | Jöttem, láttam, elkészültem!? Elfogadva. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mardekár Hogyha agyafúrt s ravasz vagy ▽ Reagok : 8
| » » Hétf. 17 Júl. - 0:42 | | *békésen farag tovább borongva*
Elfogadva.
|
|
| |
| |
|