|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Dua Fckinperfect Lipa
| » » Hétf. 17 Júl. - 2:01 | | A pite még sül, de én már elkészültem Elfogadva. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Dylan Sprouse
| » » Hétf. 17 Júl. - 2:13 | | Elkészültem, itt a link.Elfogadva. |
|
| |
▽ Avatar : victoria igenénvagyokaz justice
| » » Hétf. 17 Júl. - 22:19 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 18 Júl. - 17:15 | | Frissen, ropogósan (csak ne törjük már el semmimet). |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 24 Júl. - 18:49 | | Drága staff!
Jelentem, elkészültem az előtörténetemmel! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 24 Júl. - 20:14 | | |
|
| |
▽ Avatar : grace hartzel
| » » Csüt. 27 Júl. - 9:54 | | Végre én is elkészültem, köszönöm a türelmet, várom a bírálatot! Elfogadva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 27 Júl. - 10:40 | | A legfiatalabb Weasley is elkészült! Lehet csekkolni! Elfogadva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 29 Júl. - 15:55 | | Kész vagyok Elfogadva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szomb. 29 Júl. - 21:50 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 13
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Zendaya
| » » Hétf. 31 Júl. - 21:28 | | Elkészülve várom bírálómat, akinek előre is köszönöm rám fecsérelt idejét...! :3 Elfogadva! |
|
| |
▽ Avatar : Jade Weber
| » » Vas. 6 Aug. - 12:40 | | Kész vagyok Elfogadva! |
|
| |
▽ Avatar : Dylan Sprayberry
| » » Hétf. 7 Aug. - 18:24 | | Kész Elfogadva! |
|
| |
| » » Pént. 11 Aug. - 1:58 | | a virágot az öltözőbe kérem <3 Elfogadva! |
|
| |
▽ Avatar : Bryana Holly
| » » Szomb. 12 Aug. - 21:55 | | Készen volnék! :3
Elfogadva!
|
|
| |
| » » Hétf. 14 Aug. - 20:36 | | Elkészült a nagy mű, igen! Nem túl optimális így bemutatkozni a társadalmi normák szerint. Jóvanakkó'Elfogadva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 15 Aug. - 11:30 | | Anyuci is megérkezett, hogy szétrúgjon (és kitöröljön) pár hátsót!
Elfogadva!
|
|
| |
| » » Szer. 16 Aug. - 2:13 | | Csatlakoznék is akkor, ha megengedik : )
Elfogadva!
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 16 Aug. - 17:17 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 16 Aug. - 23:58 | | Elkészültem az et-mel Elfogadva! |
|
| |
▽ Avatar : Christopher Mason Brown
| » » Csüt. 17 Aug. - 15:56 | | Beállok én is a sorba
Elfogadva!
|
|
| |
| » » Csüt. 24 Aug. - 20:46 | | |
|
| |
▽ Avatar : † hailee steinfeld
| » » Szomb. 26 Aug. - 10:38 | | Készen lennék. Elfogadva! |
|
| |
▽ Avatar : Danielle Campbell
| » » Hétf. 28 Aug. - 17:46 | | Elkészültem ! Elfogadva! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|