I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 22 Jún. - 23:25 | | Tudod, ki jár nappal a Tiltott Rengetegben? Egy átlagos napon szerintem Hugridon kívül rohadtul senki. Ami mondjuk mennyire logikátlan már - ha egyszer annyira ki akarsz lógni a Rengetegbe (mert úgyis ki akarsz, mindenki ki akar legalább egyszer), akkor legalább nappal tennéd. Nem mintha itt minden lépésünk figyelve lenne. De nem. Mindenki éjjel csinálja ---- a sötétség misztériuma, vagy mi a fasz. Idiótaság. Minden esetre, nappal ez a hely tökéletes, ha éppen zugcigizéshez támad kedved. De nem tőlem hallottad.
Igazán nem is kell mélyre menni, csak egy fának dőlök az erdő szinte szélén, hátam mögött az iskola. Egy félig elégett gyufaszál elveszve az avarban lesz rá az egyetlen bizonyíték, hogy valaha is itt fújta a füstöt Dante Wickham*. Eltelik olyan három perc, én komótosan ugyanazt a jól begyakorolt cselekvéssorozatot ismételgetem - kéz emel, cigaretta szájhoz illeszt, beszív, tüdőz, benntart, kéz leenged, száj résnyire nyit, kifúj. A monotonság, a fák illata, a kellemes szellő, de főleg a monotonság egy kicsit boldoggá tesz. Még egy fél percig nyugtom is van --
-- aztán tőlem jobbra elpattan egy földön heverő, vékony gally (*na, jó. akkor mégsem csak egy félig elégett gyufaszál) és még azért kifújom a füstöt, mielőtt a hang irányába fordítanám a fejem. Ha már úgyis rajtakapnak, akkor nem teljesen mindegy? De a tekintetem csak James Potterével találkozik, aki ugyanúgy tilosban jár, mint én, úgyhogy a nagy izgalomról ennyit. Kérdések helyett sokatmondóan felvonom rá az egyik szemöldököm.
-------------------------------------------------- 235 SZÓ // THE PHANTOMS - WATCH ME |
|