|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Alexandra Daddario
| » » Pént. 23 Szept. - 13:15 | | Szépjónapot! A hétvégét kifogásnak használva, szeretném bedobni magam a közösbe - Theiát, de ha valaki netán eddig csak csendben csodálgatta Madame Flintet is csupaszívszeretettel ajánlom játékra. Bárkinek. Bármire (no, jó, a Madame esetében csak mérsékelten bármire...!) Theiával kimondottan szívesen játszanék bármilyen diákkal, akivel hét év során összebarátkozhatott, akivel megutálták egymást, akivel a kviddics ürügyén kerültek bármiféle kapcsolatba, aki ismeri a családját, annak minden nyűgével, valaki megbonyolíthatja az életét, vagy bárkinek megbonyolítja az életét ő... vagyis, játsszzunk egy jót! Konkrét ötletekkel most nem tudok előállni, de bízom benne, hogy majd inspiráljuk egymást. :3 Mrs. Flintnek partnert találni, gondolom, kicsit nehézkesebb, de nem él ám elefántcsont toronyban, szóval tényleg ajánlom őt is...!PM-ben elértek bármelyik karakteremen, így hát valaki szánjon meg, és hitesse el velem, hogy ez egy szuper "szeretnék-beilleszkedni-ezért-játszanék-keresős-poszt" volt... : ) Szerk.: Theiával csuda hamar beteltem, aki úgy érzi, hoppon maradt, azért későbbre szívesen megbeszélek bármit, vagy egy játékot még talán elbírok Mrs. Flinttel. : )) Köszönöm a csodás jelentkezőket! *-*
A hozzászólást Theia Belby összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 24 Szept. - 11:07-kor. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 12
▽ Avatar : Matthew Hitt
| » » Kedd 27 Szept. - 20:48 | | Ha valaki szeretne játszani egy idomított, félig-meddig szobatiszta, de végtelenül cuki vérfarkassal, akkor dobjon nekem egy PM-et. Nincs szar vagy elvetemült plot, bármire vevő vagyok. Ugyanitt kiadó egy Panda, Peter, Timur, Dung, Amycus, ha esetleg ők valamiért szimpatikusabbak lennének, bár azt nem tudom elképzelni |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Laura Schuller
| » » Vas. 2 Okt. - 14:01 | | Friss hús a polcokon, eladnám az első játékom!
pm-ben megtaláltok |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 3 Okt. - 15:36 | | Ha már a keresőm úgy tűnik, magamra hagyott, játszótársakat keresek, korra, nemre, tényleg mindenre tekintet nélkül. Bárki jöhet, aki hasonló cipőben jár. Szokás szerint csak egy pm az ára(m) |
|
| |
▽ Avatar : Zachary Cole Smith
| » » Szomb. 8 Okt. - 18:14 | | Akartam ide valami frappánsat írni, de úgyis olyan antiszoc szöveg lett volna, hogy attól csak elijednétek, szóval... szánalom PM-ek játékért ide, köszi. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 18 Okt. - 16:25 | | Keresek egy vagy két emberkét aki a mérkőzésen együtt szurkolna Emmel. |
|
| |
▽ Avatar : ~ Min Yoongi (Suga)
| » » Szomb. 22 Okt. - 19:02 | | Indokolatlanul kékfejű pokróc keresi játékostársát/társait! Fiúk,lányok,szurcsókok,pókok írjatok! :3 |
|
| |
▽ Avatar : » Anne Hathaway «
| » » Szomb. 5 Nov. - 11:05 | | Üdvözletem! Nos, eladó lenne az első egy-két játékom! Diákoknak: tarthatok repüléstan különórát, kviddics taktikai megbeszélést, jöhetsz büntetőmunkára, elkaphatlak valami csínytevés közben, lehetek a hirtelen jött lelki elsősegélyed, stb. Mindenki másnak: értelemszerűen karaktertől függ, de ha közöd van a kviddicshez, az auror szakmához vagy halálfaló vagy, esetleg szintén itt tanítasz akkor kifőzünk valamit!
Egyelőre úgy érzem ennyi, de ha valami hiperszuper ötlettel állsz elő, amihez én kellenék, akkor ne habozz írni, maximum lassabb leszek. |
|
| |
| » » Hétf. 7 Nov. - 18:49 | | Azt hiszem én is feladom magam. Egy tisztavérű véla csupa kellemmel és bájjal vevő mindenféle játékra, csak vigyázz nehogy elcsábulj, lányok rátok nem leszek ilyen hatással inkább irigyem lehetsz Egy Pm-be kerülök csak |
|
| |
▽ Avatar : Chris Wood
| » » Szomb. 12 Nov. - 19:34 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 15 Nov. - 22:18 | | Én sem tudok mit csinálni, kivel játszhatnék? =3 |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Szomb. 19 Nov. - 9:39 | | Na, első körben szögezzük le, hogy rapszodikusan (de inkább lassan - naaaaaagyon lassan) írok. És most csupa olyan karaktert dobok be, akikkel még nem is volt igazán játékom, szóval most bárkivel szívesen mókázom, úgyhogy ha te is a végső kétségbeesés határán vagy, és neked tulajdonképpen bárki jó már (tehát akár én is) , akkor... hát, nyugodtan írj nekem PM-t Potter-re. Ugyan az alább felsorolt karakterekhez keresek játszótársat, de ha velem ellentétben te még számon tudod tartani, hogy milyen multijaim vannak, és azok még jobban vonzanának, természetesen arról is lehet szó, hogy akkor velük legyen valami. ARTEMIS WARRINGTON - a középső Warrington gyerek, akinek az a speciális tulajdonsága, hogy 0 játékkal az ET-jéhez képest előre ugrottam fél évet szánalmas kis életében, szóval most momentán frissen szökött meg a Roxfort-ból, a Megváltók tagja, sárvérű and proud. Iskolán kívüli karakterekkel biztos jót mókázik, de a Roxfortos mindennapokban, Megváltóskodásban vagy bármi ilyesmiben elmélyedhetünk az időutazós fórumrészben. BECK DALTON - legújabb gyermekem, ami gondolom, csak az én szemembe csal könnyeket, de oda se neki. Amolyan vidéki suttyó kvibli vérfarkas, ez az előbbi öt szó pedig tök jól visszaadja a lényeget, szóval most nem térek ki a kiforrottabb jellemvonások tisztázására.PETER P. PETTIGREW - és ha most azzal jössz, hogy hé, de hiszen Peter-nek vannak már játékai, akkor itt az idő, hogy tisztázzuk, hogy azokat mind Remus viszi :"(
A hozzászólást James Potter összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 20 Nov. - 14:49-kor. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 20 Nov. - 9:26 | | Játékot keresek! Ha valakinek felkeltette a figyelmét ez a nyomorék, akkor küldjön egy pm-et |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 1
▽ Avatar : Lily Collins
| » » Vas. 20 Nov. - 16:27 | | Nagyszájú, őszinte és felettébb naív hölgyemény játszótársat keres! Jó érvekkel bármire rá lehet venni és a szabályszegésektől sem riad vissza. Nemtől, kortól és háztól függetlenül bárkivel vevő vagyok egy kalandra! |
|
| |
▽ Avatar : ❃ Kaya Scodelario
| » » Szer. 23 Nov. - 10:25 | | Ha valaki kedvet kapna egy emlék vesztett hölgyeményhez, írhat nekem, jó lenne néhány új kapcsolatot kialakítani üres lappal :3 Ha ismertél régebben azt sem bánom, felelevenítjük :O |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 28 Nov. - 22:00 | | Ments meg az unalomtól címszó alatt keresek egyetlen egy darab játékostársat egyelőre. Vagy kettőt, attól függ kinek van kedve Xenoval játszani. Kor-, nem-, ház megkötése nincs. Szerencsére. A pm-t Lachlan nevére várom, mert Xeno-val kevesebbet vagyok fent és senkit sem akarok válasz nélkül hagyni sokáig. Köszönöm!
Xeno
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 5 Dec. - 9:19 | | Gyökér eladó! Csendes és zárkózott, de ehhez képest elég érdekesen rakták össze szegényt.. Ha valakit érdekelne küldjön pm-et és viheti |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Hétf. 5 Dec. - 9:25 | | Én is, én is! Nagyszájú, de magányos Lizbeth keresi társát, aki játszana vele kicsit. Már, ha nem ellenszenves valakinek ez a szőke lány.. Ha valakinek megtetszene Liz írjon egy pm-et |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 7 Dec. - 15:21 | | Egyébként engem is vihetnek páran. Bármiben benne vagyok, asszem :O |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Elhalálozott Elhagytam e világot ▽ Reagok : 0
| » » Kedd 13 Dec. - 17:42 | | szóval én is rabolható vagyok egy játékra, pm-ben jelentkezz! : (o) |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 47
▽ Avatar : Josephine Langford
| » » Szomb. 17 Dec. - 12:49 | | |
|
| |
▽ Avatar : ♔ Micah_Fidler
| » » Vas. 18 Dec. - 15:51 | | Túlbuzgó, túlbájos, túlhugrabugos, túlmindenes hatodéves lány játékostársát keresi, mellőzné az ismerkedős fajta murikat, de bármi másban benne lenne, a zoknikötéstől kezdve - ugye az senki nem akarja, ugye? - egészen a hátáraidat áthágó kalandokig. Gyeregyeregyere *_* |
|
| |
▽ Avatar : Andrew Westermann
| » » Vas. 18 Dec. - 18:10 | | Légyszi, csak egy játékra, de vigyél el! :O |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 21 Dec. - 16:16 | | Sziasztok!
Friss griffes husi keresi játszópartnereit! Dobjatok meg ötletekkel, pmekkel, plotokkal, és talán még a kezdőt is bevállalom... ^^ |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 21 Dec. - 21:17 | | Kissé bunkó lány szőke hajjal kiadó játékra! Ha valakit érdekelne ez a nyominger (<-- a képen) írjon egy pm-et |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|