|
Oldalköltözés
Kedves Mindenki! Oldalunk új formában nyitotta meg kapuit: clementia. néven. Sok szeretettel várunk benneteket, ahogy új discordunkon is! Ott találkozunk! : ) b & caelor & effy
|
Friss posztok | Alastor Moody
Szomb. 25 Dec. - 10:27 Alecto Carrow
Vas. 5 Dec. - 0:12 Practise makes perfect... really? Alex R. Emerson
Szer. 21 Júl. - 14:54 Lucius Malfoy
Pént. 9 Júl. - 1:06 Vendég
Csüt. 8 Júl. - 9:43 Lucius A. Malfoy
Szer. 7 Júl. - 16:18 Yves McGonagall
Szer. 30 Jún. - 3:38 Martin Nott
Kedd 29 Jún. - 2:33 Anathema Avery
Kedd 29 Jún. - 0:34 |
Erre kószálók Nincs Jelenleg 369 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 369 vendég A legtöbb felhasználó ( 412 fő) Szer. 30 Okt. - 5:17-kor volt itt. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Szer. 21 Dec. - 21:22 | | Én is, én is! Engem is vigyetek játszani |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 23 Dec. - 11:10 | | Én is játszanék! Aki kedvet érez vagy lát némi fantáziát egy lehetséges játékhoz velem, az írjon egy privát üzenetet! |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 29 Dec. - 1:40 | | Sziasztok! Egy különleges ajánlattal állnék elő, mivel szánalmasan le vagyunk maradva pontok tekintetében, így szeretnék realtime játékot játszani egy háztársammal, vagy legalábbis játszani velük, hogy érjük utol a többi házat. Pmben várom a jelentkezőket, akár erre a pofimra, akár Dariuséra is írhattok, várlak titeket *-* |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Griffendél Ha vakmerõ vagy s hõsi lelkû ▽ Reagok : 4
▽ Avatar : zhenya katava
| » » Csüt. 29 Dec. - 13:38 | | Csöcs
valaki oltson már bagolyban. vagy hasonló. kösz |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Bianca Balti
| » » Szer. 4 Jan. - 10:02 | | Üdv Roxfort és a nagyvilág népe! Eladó, kiadó az első két játékom. Aki kedvet érez magában arra, hogy eltöltsön egy kis időt velem, az bátran küldjön baglyot. Abszolút semmi kikötésem nincs, lehetsz a diákom, utálhatod a legendás lényeket, esetleg némi varázslény eredetü csempészárura vágysz, kortól, nemtől és hovatartozástól függetlenül bárki jöhet. |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : River Viiperi
| » » Szomb. 7 Jan. - 10:54 | | Sziasztok Én még nem írtam ide, de ha valaki késztetést érez arra, hogy játszom velem, akkor nyugodtan lehet, csak egy PM az ára |
| | |
▽ Avatar : Jessica Sikosek
| » » Vas. 8 Jan. - 19:37 | | Vizsgaidőszak van, tök sok helyre lógok, lassú is vagyok és még ötletem sincs. :'( De ha ezek után is kedved lenne egy játékhoz, meg mondjuk még ötleted is van, akkor írj! :O P.S.: testvérkék kíméljenek, velük alap, hogy játszom... UPD.: Már amúgy tökre végeztem a vizsgáimmal, de azért még mindig keresnék játszópartnert!
A hozzászólást Sofia T. Karkarov összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 2 Feb. - 0:10-kor. |
| | |
| » » Szer. 25 Jan. - 10:53 | | Nem igazán tudom, hogy mit tudnék ígérni, de azt eskü nagyon megígérem, csak légyszi, vigyél el egy körre... nem baj ha nincs ötleted, mert nekem sincs, de hiszem, hogy együtt talán lesz, vagy majd csak belekezdünk, és jön minden magától. :OOO Kérlek, kérlek, kérlek.
|
| | |
▽ Avatar : Timur Simakov
| » » Csüt. 23 Feb. - 8:24 | | Játékokra kapható vagyok. :3 Keresek első sorban halálfalókat, Voldemort pártiakat, hogy együtt kuncogjunk legutóbbi sötét és gonosz terveink felett egy kandalló mellett, kakaót szürcsölgetve. Vagy a törvény embereit, akik valahogyan mégis csak megneszelték, hogy több az azkabani szökevény az utcákon, mint ami eddig volt. Vagy hasonló művészlelkeket, ígérem, nem bántalak titeket! Szóval... Új júzer, új kari, játszópajtikat keresek. :3 |
| | |
| » » Pént. 24 Feb. - 20:51 | | Hölgyeim és uraim...! A színpad az önöké, de a megtiszteltetés az enyém, amennyiben valaki vállalkozik egy körre. : )
|
| | |
▽ Avatar : scarlett leithold
| » » Szomb. 25 Feb. - 14:53 | | Sziasztok : ))
Ha esetleg valakinek lenne kedve velem játszani, az írjon egy levelet és már játszhatunk is.
Tabitha |
| | |
| » » Vas. 26 Feb. - 20:39 | | Sziasztok!
Játékostársat keresek nem túl barátságos, nem túl kedves és végképp nem könnyű, ám annál izgalmasabb és titokzatosabb "tűzrőlpattant" karakteremnek! Jöhet a PM! |
| | |
| » » Vas. 5 Márc. - 18:19 | | Sziasztok! Gondoltam megpróbálkozom itt, hátha valaki szívesen vállalkozna egy játékra szerény személyemmel Szinte bármiben benne vagyok, ha összedugjuk a fejünket a lehetőségek tárháza végtelen Annyit még megjegyeznék, hogy valószínűleg 4-5 naponta tudnék írni, igyekszem minél előbb, ahogy időm és kedvem engedi, de a hétköznapok mindig is zűrösek voltak és valószínűleg azok is maradnak |
| | |
▽ Avatar : Laura Schuller
| » » Hétf. 6 Márc. - 12:46 | | Valahogy megfogyatkoztak egy kicsit a játékaim, így áruba bocsátanám a hölgykoszorúm! : D Ötlet még nincs, de ha írsz, akkor lesz. Akár egy mai rt-ben is benne vagyok, lehet válogatni a Négyekből (két diák, egy tanár, egy halálfaló) Epekedve várom a píemeket, mert úgyis olyan ritkán kapok :"(( |
| | |
▽ Avatar : Nadia Esra
| » » Hétf. 20 Márc. - 19:14 | | Ha akad bárki, akinek kedve lenne egy évismétlő griffendélessel és elhivatott Rendtaggal játszani, a baglyom szabad most, szívesen kézbesít leveleket... ^^" |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Gemma Ward
| » » Szer. 22 Márc. - 14:28 | | Ki vagy te? Egy önjelölt magizoológus, akinek minden vágya végre megvizsgálni valami szokatlant a tóban? Az iskolaelső, akinek a jelvényét valamiért bedobták a tóba? Az éjszakai csavargó, aki nem csak a kastélyt, de a birtokot is fel akarja fedezni? Vagy a kis elsős, aki valamikor kiesett a csónakjából, és ezek a kezek húzták vissza?
Helyhez kötött vagyok ugyan, a Roxforthoz tartozó tavat nemigen tudom elhagyni, de akinek kedve van, azzal attól még szívesen játszom. Baglyokat ne küldjetek, megfulladnak, csak tegyétek a leveleket egy üres kagylóba.
Jelige: úszásoktatás |
| | |
▽ Avatar : natassia lindes
| » » Vas. 2 Ápr. - 12:03 | | valaki megszán, és játszik velem? |
| | |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Emily Rudd
| » » Hétf. 10 Ápr. - 20:20 | | Ha valakinek lenne egy szabad játékra kapacitása, és van kedve egy hatodéves, (remélhetőleg) végletekig nyugodt lánnyal játszani, írjon nekem. ^^ |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Csüt. 11 Május - 21:12 | | Hoy! Tudom, hogy sokáig kimaradtam, de most visszatértem és játszótársat keresek.. ^^ |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Kedd 16 Május - 21:10 | | Hello! Frissen érkezett mardekáros hetedéves lány játszótársat keres minden különösebb megkötés nélkül. Ha felkeltettem az érdeklődésed, pm-ben megtalálsz. |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Pént. 19 Május - 18:40 | | Unatkozom... Megment valaki és játszik velem? |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Szer. 7 Jún. - 22:23 | | Azt nagyjából mindenki tudja, hogy a Voldemort szimpatizáns - tulajdonképpen talán már többségben lévő - válogatott mentális betegségekkel küszködő, tenyészkancáktól származó aranyvérű ifjúság általában miket csinál a Roxfort falain belül. (Mit? MIT? Fejfájást okoznak szegény McGee-nek, AZT!) Na de hol van ilyenkor az ellenálló, tisztalelkű (mega lolz), liberális ifjúság, aki pofán röhögi őket? Hol vannak azok, akiket bántanak? Hol vannak azok, akik viszont a bántalmazókat bántanák? Vagy tényleg lehet, hogy egész kibaszott Nagy-Britannia vérben ázik, betörnek a Roxfortba, ártanak nekünk, miközben Michum, a miniszterelnökünk szépen csak kussol, és Dumbledore is csak kussol, a szegény kis Grace Peterson pedig még mindig halott, ÉS MÉG MINDIG SENKI NEM CSINÁL SEMMIT?Na, hát ebből picit elég volt. Szóval most minden ELLENÁLLÓ vagy épp nem egészen érdektelen semleges fiatalt egy naaaaagy közös játékra invitálok, hogy cuki vitában meghányjuk-vessük az eddigiekben történteket, egyszer s mind előkészítsük magunkat egy picit arra, hogy ha majd beindul itt a háború and shit. Roxmorts valamelyik parkjában, valami szexi piknik közben. (a Hugrások hozzanak kaját, a nagykorúak meg... bort?) (ja, ez így elég forradalmi, de hát a Szárnyas Vadkanban váltsa meg az a világot, akinek nem volt gyerekszobája) (rád nézek, Harry Potter. Jézusom, Lily, mi baja a nővérednek, hogy ilyen szar embert csinál majd a majdani a fiúnkból????) IC szempontból valamelyik áprilisi hétvége, tanév vége előtt, jóval karácsony után, szép időben, de felhőkkel, mindenki úgy készüljön. Kezdőt vasánap írok rá, este. Voltaképpen tényleg karakterek között történő érdemi vitát szeretnék, ahol aztán a résztvevő karakterek felhánytorgahatják az eddig őket ért, Voldemortnak köszönhető sérelmeiket. Szóval igen, beszéljünk a kimondhatatlanról. Sírjunk. Vagy legyünk dühösek. Nekem mindegy. Ezt egy picit ilyen... elgondolkodtatós játéknak akarom. (halálfaló, röhögő mardekáros cameo-k kíméljenek) Végülis egy szociális háló megteremtése a cél - kitalálhatnak stratégiákat, hogy miket tudnának a karaktereink önerőből tenni a diáktársaik ellen, túlélési tippek a nyárra, vagy amit akartok. *----* (És igen, ebből most nyilván olyat láttok ki, hogy alapítsuk meg Dumbledore serege nulladik verzióját, én ehhez nem ragaszkodom, mert hippi vagyok. Voldemort első rémuralma azért is tudott olyan durva lenni, mert SENKI NEM SZÁMÍTOTT RÁ, hogy ENNYIRE KEGYETLEN LEHET VARÁZSLÓ VARÁZSLÓVAL, ezért is első varázsháborúról van szó, aminek még csak az első langy szelei simogatnak. Dumbledore is csak egy titkos hadsereget indított ellenük, amire főleg azért emlékezünk, mert a tagok össze-vissza meghaltak benne. Voldemort második eljövetelénél pedig kizárólag Harry-nek jutott eszébe, hogy ha már van kézzel fogható halálfaló fenyegetés, akkor diákszinten is tegyünk érte valamit - szóval emlékezzetek arra, hogy a karaktereink tinik, akik békében akarnak élni. Azok a tinik pedig, akik ilyen elnyomás alatt vannak, inkább csak szenvednek meg sírnak, minthogy hadsereget toborozzanak, nem? De ha a játékban mégis lesz ilyen próbálkozás, már hogy csináljunk sereget, azoknak első körben javaslom a MEGVÁLTÓK nevű titkos diákkört, ami kifejezetten ilyesmiben utazik, másrészt persze nem nehezítem el én a dolgot, csak... hát, meh, kimaradok.) Úgy egyébként IC biztos, hogy nem James szervezi ezt az egészet, szóval igazából mindeképpen keresek kettő karaktert, akitől származhat ilyen gondolat. Ők jelentkezzenek nálam PM-ben mondjuk... hm, vasárnapig. --- Update: Lena az egyik *---* Minden további ember, akit érdekel ez a játék, az jelezzen nekem szintén PM-ben, csak hogy tudjam, hány fővel lehet számolni. ---- eddig jelentkezett: Cedar, Lena, Judas, Sirius, Peter (de neki nem volt választása) meg én <3 (de még gyertek *-----*) Még egyszer nyomatékosítom: halálfalók és szimpatizánsaik NEM JÖHETNEK RANDOM TERRORKODNI (kivéve, ha szereznek rá admini engedélyt, azt persze nem akadályozhatom meg), és ez nem azt jelenti, hogy mondjuk NEM TERRORKODNI, HANEM TETTEIKEN ELMERENGENI nem jelenhetnek meg. Sőt! Ha ez a plot nem érdekel legalább négy embert (velem együtt), az egészet felejtsük el, és elmegyek inkább agonizálni valami kis sarokba. Na csók <33333333333333333333 |
| | |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Lindsay Hansen
| » » Vas. 25 Jún. - 10:56 | | Meghirdetném első játékomat, hátha valaki elrabolna, bármilyen plotra vevő vagyok. nem akarom túlterhelni magam, szóval szerintem most elég, de gyere, ha nagyon nem tudsz ellenállni nekem, beszorítalak.
A hozzászólást Lilou Byrd összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 26 Jún. - 15:30-kor. |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 25 Jún. - 15:38 | | Vigyetek, egyetek, ha nem bánjátok, hogy mindjárt utazom |
| | |
▽ Avatar : Gustaf Skarsgard
| » » Vas. 2 Júl. - 20:24 | | Üdvözletem! Szerény Rendtag játszótársat keres magának! Szívesen játszom bárkivel, de a kis szokásaimat nehezen vetkőzöm le! Tehát a Halálfalókkal is szívesen játszom, csak ne sikoltozzon túlságosan |
| | |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | | | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |