|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
| » » Hétf. 5 Feb. - 17:47 | | Hola, emberek és mások!Még mindig keresek játszópajtit, mert reagtúltelítettségem van és gyorsan is válaszolok. Bármire nyitott vagyok, ismétlem bármire. Ez Cataleya. Sok minden nem jött még felszínre benne, mutasd, mit tudsz kihozni belőlünk! |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Noah Shnapp
| » » Pént. 9 Feb. - 20:07 | | Keresek mindenkit Az alábbiakra gondoltam:
1. Ha elolvasod a lapom, amit mindjárt kiteszek a profilomra, hogy megtaláld, láthatod, hogy látó vagyok. Szóval megjósolok neked bármit. Érdekes szitu születhet abból, hogy én átélem, amit te fogsz. Ez tényleg lehet akármi. (kisebb, nagyobb dolgok)
2. Elveszni a tiltott rengetegben nekem nagy álmom XD Kéne hozzá egy társ.
3. Ha szemétkedő karid van, tök jó lenne ha belém kötne (na igen, nem vagyok normális) szadista hajlamok jöhetnek. Elsősorban iskolai szívatásra gondoltam, de akár rossz bácsik/nénik is terrorizálhatnak a képességem miatt.
4. Roxmortsban valami kis kaland? Kihallgathatunk valakit, vagy csak egyszerűen meghívsz töklevezni.
Egyéb ötleteket is szívesen fogadok és ha van bárki érdeklődő, postaládát szoktam nézni
A hozzászólást Noah W. Montgomery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 25 Feb. - 17:39-kor. |
|
| |
▽ Avatar : Ruby Rose
| » » Kedd 13 Feb. - 16:06 | |
A hozzászólást Renee Coleman összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 5 Márc. - 22:24-kor. |
|
| |
▽ Avatar : Tom Hiddleston
| » » Csüt. 22 Feb. - 21:02 | | Eladom a lelkem első két játékom, mert a harmadik már foglalt. Szám szerint kettőt tudok vállalni, kivéve ha nagyon jó vagy és nem tudok ellenállni neked.
Az egyik mindenképpen a szőke "énem" tehát a LLG tanárszerűség, vagy a szakmabeli (sárkányok nélkül) ami kicsit komolyabb, bár humorából nem veszít (reméljük) Ez lehet, amit akarsz, vagy pl megpróbálhatsz leitatni, mert az esetemben öhm...érdekes. Lehet benne macska, mert azt imádom és babona, de az úgyis lesz.
A másik akciódús legyen, mert csak akkor vagyok másféle. Lényles, rezervátumi látogatás, akármi.
Javaslat: Nem árt ET-t olvasni előtte, hogy képben legyünk. Cserébe: én is fogok |
|
| |
▽ Avatar : Lu Han
| » » Szomb. 24 Feb. - 13:44 | | Hali ^^ Játszanék bárkivel, bármit... és hát főként London környékén ^^ |
|
| |
▽ Avatar : Adam Driver
| » » Szomb. 24 Feb. - 23:33 | | Helló! Mint újonnan érkező, szégyenlősen, de beállnék a sorba. Kikötésem nincs játékostársat illetően, se cselekményileg. Mindössze egy pm az ára, a többit pedig átbeszéljük... :3
A hozzászólást Kylar Blackthorn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 25 Feb. - 14:46-kor. |
|
| |
| » » Vas. 25 Feb. - 12:39 | | Szervusztok! Egy újabb látnok jelentkezik játékra, eladó-kiadó most a szívem - az első játkom *.* Akiket keresek: Iskolai barátokat, mivel már 6. éve koptatom az iskolapadot, jó lenne nem magányosan tenni Khm, Látó-társat is keresek, aki hasonócipőbenjár a jövőtudományt illetően, mint személyem
|
|
| |
| » » Vas. 25 Feb. - 12:40 | | Szervusztok! Egy újabb látnok jelentkezik játékra, eladó-kiadó most a szívem - az első játkom *.* Akiket keresek: Iskolai barátokat, mivel már 6. éve koptatom az iskolapadot, jó lenne nem magányosan tenni Khm, Látó-társat is keresek, aki hasonócipőbenjár a jövőtudományt illetően, mint személyem
|
|
| |
▽ Avatar : Lu Han
| » » Csüt. 1 Márc. - 15:13 | | - Kamil Calaghan írta:
- Hali ^^ Játszanék bárkivel, bármit... és hát főként London környékén ^^
Senki? Még mindig érvényes ez itt...
A hozzászólást Kamil Calaghan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 6 Márc. - 22:20-kor. |
|
| |
▽ Avatar : /Harry Shum Jr/
| » » Kedd 6 Márc. - 11:28 | | Helló! Egy teljesen ártalmatlan, macskamániás bájital kereskedő keresi játszópajtásait. Legyél jó vagy rossz, fiú, lány, nincs kikötés. Bármiféle játékba lelkesen vetem bele magam. Mind össze egy pm az ára |
|
| |
▽ Avatar : ¤ Keira Knightley
| » » Szer. 7 Márc. - 9:39 | | Nos...bedobom magam a közösbe, aztán tessék írni. |
|
| |
▽ Avatar : Luke Worrall
| » » Hétf. 12 Márc. - 22:58 | | Kipróbálnám magam a játéktéren skacok, bár kicsikét beteg vagyok, de mit is várjon az ember Evan Rosiertől, nem? Ha ennek ellenére mégis bevállalsz bátor vagy, vagy épp botor Kukkantsd meg a lapom, nem árulok zsákbamacskát ezitten Aztán írjál, csá
A hozzászólást Evan Rosier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Ápr. - 10:10-kor. |
|
| |
▽ Avatar : Selena Gomez
| » » Szomb. 24 Márc. - 18:51 | | |
|
| |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : NPH
| » » Szomb. 14 Ápr. - 11:19 | | Mindenféle megkötés-kikötés nélkül keresem én is első néhány játékomhoz a társakat, a továbbiakat majd pm-ben egyeztetjük . |
|
| |
| » » Szer. 18 Ápr. - 16:33 | | Bonjour! Frissen költöztem Londonba közvetetten New Yorkból (közvetlenül háborúból), nem ismerem a várost, nincsenek még ismerőseim. Előkelő bárban énekelek éjszakánként, nappal általában alszom. Bármilyen hangvételű játékra nyitott vagyok, csak izgassa fel a fantáziámat. PM-ben várom a bátrakat! |
|
| |
▽ Avatar : Magdelana Zalejska
| » » Pént. 27 Ápr. - 15:37 | | Nem foglak szeretni, sőt... utálni foglak. Lehet, meg is pörköllek, de az is megeshet, sikerül szóra bírnod.... vagy párbajozunk... Na? Egy próba? |
|
| |
▽ Avatar : Isabelle Fuhrman
| » » Hétf. 7 Május - 21:26 | | Igazából ez az első pont ebbe a topicba is illikKöszönöm, egyelőre el vagyok látva - Merel Everfen írta:
- (Jelenleg) tisztázatlan eredetű anomália, egyben egyelőre céltalan életművész* keres dolgokat, úgymint
-(Az eddigi életét, amit nem fog amúgy már viszontlátni, tehát ez igazából tárgytalan) -Egy italt, ehhez tartozó helyet, és esetleg valakit kalaúz gyanánt, ameddig az előző pontot felfogja és feldolgozza.
*figyelem: picikét, de garantáltan nemszázas ( innen)
A hozzászólást Merel Everfen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 20 Május - 15:56-kor. |
|
| |
| » » Szer. 16 Május - 18:47 | | Üdvözletem! Játszótársat, társakat keresek! Nincs kikötésem, ha ismerkedni szeretnél, párbajozni, vagy bármi mást, keress meg A karakterről annyit tudni illik, hogy eléggé perverz, illetve szeret kukkolni Ha esetleg az előttem szólók közül valakinek nincs még pajtija, akkor nyugodtan írjon! Dragneel |
|
| |
▽ Avatar : Alison Sudol
| » » Szer. 16 Május - 19:24 | | Nem harap (na jó, de... egy kicsit)
Frissen visszahozott vérfarkasom keresi játszótársait - maximum 2-3 jelentkező -, akiknek nem jelent problémát, hogy a szekér csak hétvégén dübörög, hétköznap ritkásan várható reag. Mi szól mellette: - nem probléma, hogyha nincs ötlet, közösen hamar összehozhatunk valamit - ha van ötlet, de még nem teljes, közösen azzá tehetjük (nagyon kínosnak érzem ezt a mondatot) - van még nagyon sok, de ha mind leírnám senki nem olvasná el
Ami ellene: - teliholdkor kopasz és kissé büdös, na meg hangos és folyton éhes
Hogyha az Ellene rész nem riasztott el, pm-ben elérhető vagyok köszönöm a jelentkezőknek, sold out
A hozzászólást Agatha V. Greewy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 21 Május - 16:36-kor. |
|
| |
▽ Avatar : Miranda Kerr
| » » Csüt. 17 Május - 19:05 | | Sziasztok! Kiadó még pár játékom, ha van kedved játszani egy terhes kismamával akkor gyere várlak |
|
| |
▽ Avatar : >> harry lloyd <<
| » » Kedd 22 Május - 18:39 | | Ugyan én kevésbé vagyok csinos, mindenesetre két játékom kiadó, aztán ha valamilyen véletlen folytán túljelentkezés lenne... (hahaha) Ha izgalmas, ha nem, bármi jöhet, ha pedig abszolút nem tudsz mit kezdeni ezzel, de jönnél, ide írtam pár támpontot. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Szomb. 26 Május - 15:55 | | újraakvitálnám magam, de nem tudom, hogy kell : ((
mondjuk szerintem is full fölösleges X-havonta bedobnom ide egy-egy ilyen posztot, de aki úgy érzi, hogy folytatnunk kéne megkezdett játékainkat, az szóljon már, hátha most TÉNYLEG eljutunk egyről a kettőre |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 2
▽ Avatar : Dominic Sherwood
| » » Szomb. 2 Jún. - 18:41 | | jó lenne valami vérfrissítés a kapcsolatrendszeremben, meg pl. az utolsó iskolás pillanatok kihasználása, meg így tényleg akármi, csak mondjuk konkrétan, szóval valami új vagy régi kapcsolatépülés új játékkal együtt |
|
| |
▽ Avatar : Kim Ji Soo
| » » Csüt. 7 Jún. - 2:08 | | A helyes fiúka után én is bejelentkeznék egy körre. Akarom mondani, pár játék erejéig még kiadó vagyok, ha esetleg valakit érdekelne. *-*
|
|
| |
▽ Avatar : Gustaf Skarsgard
| » » Hétf. 11 Jún. - 15:33 | | Üdvözletem! Kissé elmebajos Rend tag keresi játszótársát lazább játékra. Sajnos az eddigi játékaim behaltak, de remélem sikerül most már megtörni ezt a szériát és játszhatok egy jót valakivel. Ali bá |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|