|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : maisie williams
| » » Kedd 23 Ápr. - 20:47 | | Iskolán belül keresek valami könnyedet, vagy nehezebbet. Légy rossz vagy jó, vagy semleges. Vitázzunk vagy ne. Vagy, ha kint kapsz el, mikor nagy ritkán az Abszol-út környékére vetem magam, vagy bármerre, kövess, vagy álld utam.
(szívesen ötletek, ha épp rám van szükséged, plotoljunk, nevessünk vagy sírjunk.) |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Kristina Pimenova
| » » Csüt. 25 Ápr. - 17:00 | | |
|
| |
▽ Avatar : bang yongguk
| » » Pént. 26 Ápr. - 15:10 | | |
|
| |
▽ Avatar : Jamie Campbell Bower
| » » Hétf. 29 Ápr. - 22:56 | | Sziasztok! Ha esetleg valaki kedvet kapna egy kissé furcsa, de annál nagyobb szívű, mindenkit meghallgató, újdonsült Hírverő szerkesztőhöz, ne habozzon megkeresni! Még tök tiszta vagyok, kapcsolatokat is gyűjtenék, nem vagyok válogatós! |
|
| |
▽ Avatar : Max Irons
| » » Pént. 10 Május - 20:12 | | Hahó Egy igen hűvös, de mindennek ellenére kedves Sweetwoods professzor ( és vámpír ) keresi lelkes - vagy nem - partnerét játékra. Konkrét ötletem még nincs, de őszintén? Bármire IS vevő vagyok. Szívesen belemászok hosszútávú játékokba is Csak egy pm az ára |
|
| |
▽ Avatar : Francesca Root-Dodson
| » » Szomb. 11 Május - 15:34 | | Sziasztok! Avuvuvu, vagy Holdugató jeligével keresek magam mellé játékos társakat a nagyvilág bármely pontján. Ötletek tekintetében egészen nyitott vagyok, hogy jó vagy vagy rossz, nekem lényegtelen, egészen addig, amíg arra nem kérsz, hogy csináljak belőled farkast (akkor mégsem lennék annyira nyitott?), de ezen is szívesen elvitatkozgatok. Vagy el nem kezdesz alkudozni a rossz kezemért, hogy kitűnő nyakék tároló lenne belőle, de gondolom nem vagy ennyire udvariatlan, hehe. Vagy mégis? Szóval: várlak |
|
| |
▽ Avatar : ☽ svetlana loboda ☾
| » » Vas. 12 Május - 13:29 | | vajon mennyire viheti egy varázstalan a varázsvilágban és igazából miért nem jövünk rá erre együtt? |
|
| |
| » » Kedd 21 Május - 18:12 | | |
|
| |
▽ Avatar : Zachary Cole Smith
| » » Szer. 29 Május - 12:59 | | Ez visszajönne aktívként, segítsetek már - tudjátok, hogy. |
|
| |
▽ Avatar : Lakeith Stanfield
| » » Szomb. 8 Jún. - 23:15 | | Ha bárkinek kedve támadna játszani, az ára egy PM.
|
|
| |
▽ Avatar : Cami Mendes
| » » Szer. 12 Jún. - 6:12 | | No, akkor ha ilyen gyorsan elfogadtak, máris keresem az első játékostársamat Londonban Nem vagyok válogatós, úgyhogy bárki jöhet írj PM-et, ha játszanál! ^^ |
|
| |
▽ Avatar : Hugh Jackman
| » » Szomb. 22 Jún. - 19:06 | | 1 - viszonylag konkrét - szálam kiadó! Kapcsolat+partnerkereső mix.
Rosszban ugyan nem sántikálok - hiába állít rólam mást a sajtó -, de ünnepélyesen esküszöm, hogy vállalható játszótársa lennék annak, aki: cimborám volna, s kibeszélhetném vele a pipát, amitől nem látok. Csúfos véget ért egy önként vállalt utazásom, s nyilván a családom körében is szóba fog ez kerülni, de azért egy haverral más volna az a társalgás. Nem éppen havercsalogató a korom, de ha úgy érzi valaki, hogy passzolna a karakteréhez, hogy éppen velem bratyizzon, az vágjon hozzám egy bagolyhordományt bátran. Nemre való tekintettel férfinak örülnék inkább, de az már mindegy, hogy mugli vagy varázsló-e. Halálfalót nehezen tudok elképzelni, de nem zárkózom el tőle, csak azt jól meg kell magyarázni ám. Rekordsebesen elkelt, köszi! |
|
| |
▽ Avatar : Kiefer Sutherland
| » » Kedd 16 Júl. - 19:33 | | Itt, itt, itt... eladó két első játékos kari, friss userrel, úgyhogy nem tudom, hogy merre vagyok még teljesen arccal előre. @Maisie Cooper egy kedves, rottyon lévő GYNT tansegéd, édes mint a méz, de karcol, mint a fű. @Zachary Rochester meg egy MACUSA diplomata. Na, izgi? Tudom, hogy nem, chill. Egy PM-be kerülök. |
|
| |
▽ Avatar : Willow Shields
| » » Szer. 17 Júl. - 22:44 | | Kifejezzetten Amerikába keresek aktívabb játékot
Ez az ártatlan kis ördög szeretné, hogy kirángassák a komfortzónájából egy nyári kalandra, vagy akár hosszabb távú plotra is Konkrét ötleteim változó mértékig akadnak készen, de nyitott vagyok mind továbbiakra, mind újak brainstormolására is
Edit: és/vagy belekeveredni valami akció-kalamajkába bármelyik oldalról, legyen az vadabb házibulitól bűnügyletekig akármi, ki kéne aknázni az annyira lappangó, hogy eddig névleg is alig látott, ördög oldalát a drágának (aztán a végén még az derül ki, mire végez a hetedik évével is, aurori karrierhez lesz sínen) |
|
| |
▽ Keresettek : Arthur Weasley
Gideon Fabian Prewett
▽ Avatar : Rose Leslie
| » » Kedd 1 Okt. - 22:47 | | Még egy játékom sincs, szeretnék fél tucatot legalább. |
|
| |
▽ Avatar : Willow Shields
| » » Szomb. 12 Okt. - 17:09 | | Bocsánat, ha túl redundáns, továbbra is keresek játékot amerikába, opcionális, hogy az Ilvermornyba-e, vagy azon kívűl
(Egy-két ötlet van kettővel fentebb) |
|
| |
▽ Avatar : Kaylyn Sevin
| » » Pént. 15 Nov. - 12:53 | | Sziasztok Nem tudom érdemes-e írnom, hisz annyira el vannak tűnve az emberek nem tudom miért , de megpróbálkozom vele. Nagyon, nagyon szeretnék játszani valakivel. Ha van kedved játszani egy negyed vélával gyere és jelentkezz. Minden nemű játékra vevő vagyok. Ha van ötleted írj bátran. Az se baj ha nincs, majd ötletelünk együtt Pusszancs: Aria |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|