|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : luca hollestelle
| » » Vas. 6 Nov. - 13:08 | | Körte,
Na, szívesen.
Bocs, ezt nem hagyhattam ki. Ne aggódj, nem eternifixszel erősítettem rá, könnyen le lehet bűvölni róla. Szerintem nagyon csini, járasd így! Őszintén sajnállak mindkettőtöket. Most egy percig gyászos képes vágok a kedvedért, jó? Tapintatlan, morbid és fura. Hát igen, mesterhármas.
E.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Vas. 6 Nov. - 13:22 | | Fa,
mire ezt olvasod, Lisa már megvívta veled a közelharcát, és épp a fejeden ül.
P.
UI: amúgy szoktam hazudni.
|
|
| |
| » » Vas. 6 Nov. - 13:35 | | Kökörcsin,
Ne lepődj meg, hogy más madárral írok. Ő Rufus, postabagoly, menetenként 5 knútba kerül. A baglyod tényleg hisztis. Hogy bírsz vele anélkül, hogy leszedálnád? És szerinted most hogy a fenébe fogom kihúzni a hajamból?
E.
|
|
| |
| » » Vas. 6 Nov. - 13:45 | | Moszat,
Kifizessem? És engem szeret. De amúgy kérd meg, hogy másszon le rólad, hidd el, hogy megteszi. Vagy írhatok neki egy rivallót.
P.
|
|
| |
| » » Hétf. 7 Nov. - 16:13 | | Pitypang,
Megköszönöm, ha kifizeted. Amúgy Lisa nem beszéli a nyelvet. Vagy csak megmakacsolta magát. Kimentem a konyhába valami nasiért, apa meglátott, és még csak meg se lepődött! Idáig jutottunk.
Lily
|
|
| |
| » » Hétf. 7 Nov. - 17:23 | | Nyárfa,
Mellékeltem. És a fenébe is, boszorkány lennél, vagy mi, nehogy már egy rohadt baglyot ne tudj leszedni a fejedről. Egyszerűen nyisd ki neki az ablakot, vagy nem tudom. Szükségem lenne a baglyomra, te asszony.
P.
|
|
| |
| » » Hétf. 7 Nov. - 22:32 | | Gyopár,
Próbáltam, de szerintem halottnak tetteti magát. Meg se rezzen, csak ha hozzá akarok nyúlni. Olyan vicces,.mint te. Asszony? Te ittál?!
E.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 9:42 | | Iszalag,
Nem, az ivást nem érdemes múlt időbe rakni.
Átmenjek parancsolni a baglyomnak, hogy leszálljon rólad?
P.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 10:04 | | Juharfátyolka,
Átugorhatsz, ha gondolod. Különben szegényke kap egy petrificus totalust, és visszaküldöm Rufusszal, hogy ráolvasd az ellenátkot!
E.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 10:39 | | Tuja,
szinte már ott is vagyok. Addig is próbáld meg nem kinyírni a baglyomat, különben én nyírlak ki téged.
A legmélyebb tisztelettel:
P.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 13:25 | | Galagonya,
Kösz' a segítséget! Csak egy apróság: lehetne, hogy máskor ne az ágyamba hoppanálj? Rufust kifizetem én.
E.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 13:41 | | Som,
Szívesen. Nem. Hülye vagy. (Már kifizettem.)
P.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 13:47 | | Málna,
Nocsak, micsoda úriember vagy! Mármint a fizetés miatt, az ágyba hoppanálgatásra más szót használnak errefelé... Na jó, csak viccelek. Nem teljesen, de nagyrészt igen.
E.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 15:54 | | Pampafű,
Szavadat sem értem, de legyen.
P.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 21:17 | | Akác,
Már én sem értem magam. Remélem, nem okoztam maradandó károsodást Lisának.
E.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 21:39 | | Bodza,
remélem ő nem ártott neked. Egyébként, ha lehet, elragadóbb volt a nővéred, mint valaha bármikor.
P.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 22:10 | | Mangó,
Mit találtál benne olyan elragadónak? Tuney egyébként mindig ilyen. Kivéve amikor hazajövök. Akkor az első pár napban nagyon kemény, de utána hozzá(m)szokik. Vagy én hozzá. Nem t'om.
E.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 22:23 | | Gránátalma,
Ironizálni akartam, de most szabályosan rettegek.
P.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 22:34 | | Ringló,
Pedig nem is tett megjegyzést arra, hogy téged rejtegetlek a szobámban. Nem is gyökerezett, debilezett, zakkantozott le. Szóval szerintem ritka jól ment.
E.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 22:42 | | Turbolya,
Egyetlen pillantása kiégette a lelkemet. Szerintem többet kéne beszélned róla, így, ha később válogatott mentális sérüléseket szereznél, majd mindenki kollektívan okolhatná őt azokért.
P.
|
|
| |
| » » Kedd 8 Nov. - 22:46 | | Jácint,
Talán kellene. De megértem Tuney ellenérzéseit, és nem szeretném, hogy a többiek a suliban rajta köszörüljék a nyelvüket. Végül is, velem nőtt fel. Abban a hitben, hogy különlegesebb vagyok nála. Pedig a mágia bennem nem minden - ő például sokkal többre fogja vinni. Bennem nincs meg az az ambíció és lényeglátás, ami neki jutott.
E.
|
|
| |
| » » Hétf. 14 Nov. - 18:25 | | Bodza,
te is tudod, hogy csak flancosan akarod megfogalmazni, hogy sajnálod, mert unalmas, mugli életet kell élnie.
P.
|
|
| |
| » » Hétf. 14 Nov. - 20:43 | | Nadragulya,
Annyira nem unalmas az élete, végül is egyfolytában baglyok röpködnek a fejem felett, néha átszállnak az ő területére is.
Hiányzott a leveled. Jó, hogy nem felejtettél el írni.
E.
|
|
| |
| » » Hétf. 14 Nov. - 21:49 | | Biztos Nem Megyek El Azért A Kurva Növényhatározóért A Lakás Másik Végébe,
és mivel telnek a nem is unalmas nyári, mugli hétköznapok?
P.
|
|
| |
| » » Hétf. 14 Nov. - 22:16 | | Nagy kár, Pézsmalevél,
Hát, mostanában segítek a virágboltban. Ezek a növények elég uncsik, egyik se nyávog vagy sikít, Bimba cuccaihoz képest kellemes nyaralás az átültetésük! De legalább szépek. Most jött egy egész raklapnyi begónia. Amúgy meg levelezek veled. Fura, nem? És próbálom kitalálni, hogyan szeretem a tojást.
E.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|