|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : luca hollestelle
| » » Pént. 4 Nov. - 13:54 | | Gumós nadálytő,
Majd megnézem a boltban, bár nem hiszem, hogy anyuék tartanak belőle. Az ilyen kimondhatatlan nevűeket az egyszerű emberek nem viszik. A rózsa a sztár. Blöe.
Hát, többek közt Sirius Remus Peter én is.
Mondjuk a NASA-nál, az állomásról. Vagy megkérem az unokaöcsémet, hogy építsen nekünk egyet! Három székből, két lepedőből és egy kutyából már egészen jót összerak.
E.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 6
▽ Avatar : Arthur Gosse
| » » Pént. 4 Nov. - 14:10 | | Erdei Ujjaskosbor,
Csak sírsz, mert erős a konkurencia.
És ez a sok őszinteség meg hűhó mind azért, hogy legyen egy videó felvételem arról, hogyan csókolod meg Artemis-t. Szerintem nem megyek át, épp elég teher azzal a tudattal élni, hogy ilyesmik tanúságára akarsz rávenni, hogy nézhetnék ezek után még apád szemébe is?
Mi Hol az a NASA? És mióta van unokaöcséd? Petunia lefialt?
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 14:17 | | Grape fruit, ja, persze. A nyálas rózsa sosem lesz konkurencia.
Akkor jó punnyadást otthon, míg én meghódítom Warringtont! Basszus, remélem Sirius ezt is olvassa. Még nagyobb basszus, te komolyan elhitted, hogy egy hülye fogadásból megcsókolom?
Washingtonban. És Tim igazából nem az unokaöcsém, hanem anyu öccsének a feleségének az előző házasságából született fia, de sokkal egyszerűbb, ha ilyen titulusokat aggatok rá. Nem kell annyit magyarázni.
Evans
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 14:25 | | Foltos Árvacsalán,
Nem, nem igazán hittem el. Nézz csak rá Artemis-re, mindketten tudjuk, hogy nem kell hülye kifogásokat kitalálni, ha az ember meg akarja indokolni, hogy miért akarja megcsókolni. Szóval csak ügyesen!
Vaaaagy ez arra hülye kifogás, hogy áthívj magadhoz... nem ebédelni, de akkor pontosan mit is csinálni?
DC vagy az állam? Tehát még csak nem is vérrokon. Értem.
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 14:35 | | Gimpáfrány,
Potter, túl sokat gondolkozol ezen. Ne fáraszd el magad a nyár közepén! Persze, csak át akarlak hívni magamhoz, hogy élvezzem a társaságod, meg a vicceidet...
DC. Miért, számít, hogy honnan lopsz űrhajót? Nem, még csak nem is az, de igazából nem izgat, hároméves kora óta ismerem, szóval már mindegy.
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 14:39 | | Gyöngyköles,
Kurvára nem lehet rajtad kiigazodni. Csoda, hogy Frank egyáltalán visszahívott.
Hát, nem árt előbb megtalálni, mielőtt ellopod, nem? Minden más esetben le kéne nyúlni egész Észak-Amerikát, és hát nem tudom, hogy elférne-e a pincémben, ha esetleg elrejteném azok elől, akik még használnák, miután én eltulajdonítottam.
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 14:45 | | Gyíkpohár,
Megadjam neked a címét? Szeretnél neki baglyot küldeni, amiben részvétedet fejezed ki, mert egy ilyen kurvára követhetetlen csajt hívott moziba? Amúgy is, minek raboljam az idődet, ha még ki se tudsz igazodni rajtam? Lopd el magad a tetves űrhajódat, és majd integess az űrből!
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 14:48 | | Bordapáfrány,
Úgy tűnik, valaki megsértődött.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 14:53 | | Gyömbérgyöktörzs,
Úgy tűnik, valaki gyorsabban kapcsol, mint hittem.
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 14:57 | | Fürtös Salamonpecsét,
Oké, akkor add meg a címét.
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 15:00 | | Moha,
London, Coockpur St, A4, 27-es lakás. Ugye csak hülyéskedsz?
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 15:09 | | Egybibés Galagonya,
Hogy hülyéskednék, ha egyszer láthatóan nem tudom, hol kezdődnek és hol végződnek a viccek?
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 15:10 | | Potter,
És mégis mit akarsz írni neki?
Amúgy ez igaz, tényleg nem tudod. Néha aggasztó.
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 15:12 | | dryopteris filix-mas,
Nem tudom. Egy szonettet. Talán.
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 15:14 | | Ez meg mi a franc volt?,
Inkább ne tedd. Vagy te is kapsz egy maciméhecskét.
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 15:18 | | Aldrovanda, latin kettős nevezék.
Pedig ez annyira nem hangzik rosszul. Ha neked írnék szonettet, megkapnám a te maciméhedet?
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 15:22 | | Már minden világos,
Tényleg nem rossz. Cuki, sárga, vannak szárnyai. Levehető a méhecske jelmeze. Ha írsz nekem egy szonettet, ígérem, elküldöm!
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 18:06 | | Nádtippan,
A Világ Legszarabb Szonettje (a címjavaslat Sirius-tól származik)
Szóval nem tudok szonettet írni, épp azt se tudom, mi az a jambus, de azért próbálok belefogni, hogy mihamarabb hozzá juss ---
--- ehhez a szarhoz, ami soronként tíz szótag, időmértékes verse- -lés mentesen, de, nézd, most majd tüstént rímelek hát… majdnem tök rendese(n).
Most egy érzelmi csúcspont kéne jöj- jön, de csak nem akar, mert belül az egész írás azzal telik, hogy „Ölj meg!”-et ordítok, az asztalra dőlve, mert semmi nem rímel arra, hogy az.
Ha jól megnézed, elszúrtam a szó- -tagszámot, pont az előbb, ó, ó, ó.
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 22:12 | | Vadrózsa,
Ez egészen remek lett! Hogy tetszik a maciméhecskéd?
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 22:24 | | Parlagfű,
Páratlan darab. Puhább, mint vártam. Akkor ez nem egy ilyen autentikus mugli szerelmi zálog, ha jól sejtem, ugye?
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 22:32 | | Gesztenye, Nem, a muglik általában virágot adnak. Egy méhjelmezbe bujtatott maci minden, csak nem autentikus. Inkább gyerekjáték, mintsem szerelmi zálog. Majd beteheted a srácod bölcsőjébe.
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 22:35 | | Som,
A Frank-kel közös srácoméba? Amúgy lehetetlen. Csak lányom lesz.
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 22:43 | | Lándzsás útifű, Idióta. A te tesztoszteron mennyiségeddel? Csak lányod? Aha. Mit csináltál? Elmentél egy vajákos banyához, aki megbűvölte a hímivarsejtjeidet?
Van ennél jobb módszer is. Sok-sok népi babonát írtak le a muglik, főleg akkor, amikor még mindenki fiút akart. Asszem, ha összezárva tartod az öklöd szex közben, fiad lesz. Vagy lányod? Ez túl zavaros.
E.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 22:54 | | Bürökgémorr,
Hacsak nem akarsz mindenképpen arra kényszeríteni minket, hogy a spermáimról beszéljünk, akkor menteném úgy a helyzetet, hogy ha választhatnék, akkor már inkább lányom lenne. De majd csak úgy... legelőbb tizenkét év múlva. Addig pedig bátran szexelek összeszorított ököl nélkül is, vagy nem tudom, mit akarsz olvasni itt.
P.
|
|
| |
| » » Pént. 4 Nov. - 22:59 | | Tyúkturboja,
Reálisnak tűnik. Addigra majd csak találsz valakit, aki lányokat szül neked. Addig amíg te bátran szexelsz, ahogy akarsz, én fogom magam és elalszom.
E.
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|