|
|
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Átoktörõ Hivatásos aranyásó ▽ Reagok : 48
| » » Kedd 30 Jan. - 22:52 | |
Maradok a következő karakterekkel: Bella, Alice Hozzászólásjelző: Bella ~ HamarosanAlice Törlésre kerülő karakterek: - Inaktiválásra kerülő karakterek: - Megjegyzés: Többen vagyok, mint követni tudnátok *ördögi mosoly* (a szám nagyjából Panda & Dolohov együtt )
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Avatar : Chris Wood
| » » Szer. 31 Jan. - 20:32 | | Maradok a következő karakterekkel: Shane Zabini Hozzászólásjelző: Itt ni |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : ❝finn wolfhard❞
| » » Szer. 31 Jan. - 22:29 | | Maradok a következő karakterekkel: Abel Valentine, Harley McKinnon, Flora Avery-Lestrange Hozzászólásjelző: Harley, Abel, FloraTörlésre kerülő karakterek: Sidonie Turpin, Archie Pyrites Inaktiválásra kerülő karakterek: Signur A. Rowle Megjegyzés: én nem leszek önző és inkább elengedem azokat a karikat, akikkel nem vagyok valami aktív
A hozzászólást Abel Valentine összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 5 Feb. - 19:39-kor. |
|
| |
▽ Avatar : james norton
| » » Csüt. 1 Feb. - 20:12 | | Maradok a következő karakterekkel: FülöpkeHozzászólásjelző: niniTörlésre kerülő karakterek: ne beszéljél sületlenségeket! Inaktiválásra kerülő karakterek: megmondtam! Megjegyzés: szeretem a sütit. |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Mardekár Hogyha agyafúrt s ravasz vagy ▽ Reagok : 3
| » » Csüt. 1 Feb. - 23:06 | | Maradok a következő karakterekkel: Énénén & az ifjú Greengrass Hozzászólásjelző: Krémkedés meg indokolatlan genitáliák & őmegmajdhamarost Törlésre kerülő karakterek: Nopey Inaktiválásra kerülő karakterek: - II - Megjegyzés: Most ezt csak úgy halkan, sunyiban, amolyan Lestrange módon - remélem a család többi tagjai is figyel, még a halódó Rodi is, ha már annyit ugráltam az elmebaján - meghintem, hogy tanársegéd vagyok Binnsy mellett, szóval kapható meg vevő - ejj ez a két szó együtt de csecse - vagyok mindenféle Roxfortos plotolásra, meg a klasszikus dezertált halálfaló mugliszületésűeket ment dolgokra, főleg, ha valakinek ezen múlik az ide kellő hozzászólása vagy a kedve, hogy tovább éltesse kicsiny karakterét. Csók: Rabastan Lestrange, a csodálatos
|
|
| |
I solemnly swear I am up to no good Moira G. Burke-McGonagall C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 0
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Imogen Poots
| » » Pént. 2 Feb. - 11:30 | | Maradok a következő karakterekkel: Moira G. McGonagall Hozzászólásjelző: szarkalány Törlésre kerülő karakterek: - Inaktiválásra kerülő karakterek: Lysander Hookum (az van, hogy összevissza agyalok, de nála ez mit jelent? ) Megjegyzés: Ti sem hittétek volna, mi?
A hozzászólást Moira G. McGonagall összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 24 Feb. - 8:54-kor. |
|
| |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : Adelaide Kane
| » » Pént. 2 Feb. - 22:12 | | Maradok a következő karakterekkel: Agatha E. Rayne Hozzászólásjelző: Egyelőre et, aztán hátha lesz még több Törlésre kerülő karakterek: - Inaktiválásra kerülő karakterek: - Megjegyzés: Lelkesen várok rokonokat, lehetséges szövetségeseket játékra. |
|
| |
| » » Szomb. 3 Feb. - 0:17 | | Maradok a következő karakterekkel: Cygnus kisfiam is marad Hozzászólásjelző: előtörténet, reag |
|
| |
▽ Avatar : Danielle Campbell
| » » Szomb. 3 Feb. - 10:46 | | Sziasztok. Én is szeretnék maradni. Játék hozászolásom sajnos még nincs mert senki nem hajlandó játszani velem |
|
| |
| » » Szomb. 3 Feb. - 17:09 | | |
|
| |
▽ Avatar : Zachary Cole Smith
| » » Szomb. 3 Feb. - 19:55 | | Maradok a következő karakterekkel: egy fél Peter P. Pettigrew, James Potter, Fairfax Fletcher, Marius Flint, Valerie Ray, Beck Dalton, Bunny Fletcher, Alecto Y. Carrow Hozzászólásjelző: petyapotyifefina hercegnőmarivalibeckbunbunmulcinonnaalecto ---- az ET mostantól kész, csak várom Amycus meg Yaxley reakcióját rá, de ez azért így érvényes csekkolásnak, vagy...???Törlésre kerülő karakterek: - Inaktiválásra kerülő karakterek: Mechtilde Knotley
A hozzászólást Peter P. Pettigrew összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 19 Feb. - 23:08-kor. |
|
| |
▽ Avatar : Matsumoto Takanori (Ruki)
| » » Szomb. 3 Feb. - 21:10 | | |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | » » Vas. 4 Feb. - 16:53 | | Hát, én még nem készültem el, de mindenképpen maradni szeretnék |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Inaktív Ki már nem játékos ▽ Reagok : 5
▽ Avatar : Daisy Ridley
| » » Vas. 4 Feb. - 20:11 | | Maradok a következő karakterekkel: Morgana Walsh, Arnold Till Hozzászólásjelző: - tetszés szerint- megkésve bár Törlésre kerülő karakterek: - Inaktiválásra kerülő karakterek: -
A hozzászólást Morgana Walsh összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 13 Feb. - 23:27-kor. |
|
| |
| |
| |
| |
| |
▽ Avatar : Bryana Holly
| » » Szer. 7 Feb. - 18:55 | | Maradok a következő karakterekkel: Blair Ollivander, Fawena Bradley, Nadia V. Karkarov Hozzászólásjelző:A pálcás, a szeleburdi és az oroszTörlésre kerülő karakterek:Inaktiválásra kerülő karakterek: Reyna Farnese
A hozzászólást Blair Ollivander összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 24 Feb. - 12:17-kor. |
|
| |
▽ Avatar : Emilia Clarke
| » » Szer. 7 Feb. - 19:12 | | Maradok a következő karakterekkel: Karen Sullivan Hozzászólásjelző: Bulika |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie Minisztérium Az állam én vagyok ▽ Reagok : 4
▽ Avatar : Henry Cavill
| » » Szer. 7 Feb. - 19:25 | | Maradok a következő karakterekkel: Harold Minchum Hozzászólásjelző: Mr. & Mrs. |
|
| |
▽ Avatar : Nikolaj Coster-Waldau
| » » Csüt. 8 Feb. - 18:21 | | Maradok a következő karakterekkel: Rhystar Morhange Hozzászólásjelző: RHYSTörlésre kerülő karakterek: - Inaktiválásra kerülő karakterek: Drystan Haywards, mert most sajna így jött ki
A hozzászólást Rhystar Morhange összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 16 Feb. - 12:16-kor. |
|
| |
▽ Avatar : Ruby Rose
| » » Vas. 11 Feb. - 19:51 | | Maradok a következő karakterekkel: Renee Coleman Hozzászólásjelző: ETTörlésre kerülő karakterek: - Inaktiválásra kerülő karakterek: - Megjegyzés: - |
|
| |
| » » Vas. 11 Feb. - 22:17 | | Maradok a következő karakterekkel: IEric Dragneel Hozzászólásjelző: linkTörlésre kerülő karakterek: * Inaktiválásra kerülő karakterek: Megjegyzés: * Alistair Crannach nevezetű karimat töröltetném, amennyiben nem sikerül játszótársat szerezni neki. |
|
| |
▽ Avatar : Kit Harington
| » » Kedd 13 Feb. - 16:19 | | Maradok a következő karakterekkel:Ian Sullivan Hozzászólásjelző:ÍmTörlésre kerülő karakterek: Marcus Cartwright Inaktiválásra kerülő karakterek: Adrian Nott Megjegyzés: Come Back |
|
| |
▽ Keresettek : ▽ Avatar : jessica brown-findlay
| |
| |
▽ Avatar : » Anne Hathaway «
| » » Szer. 14 Feb. - 9:53 | | Maradok a következő karakterekkel: Allegra Moretti, Sofia T. Karkarov, Agnes Bowen, Aurelia Flint Hozzászólásjelző: Moretti, Sofika, Agnes, piciFlint Törlésre kerülő karakterek: Cassius Burke (r.i.p. nem igazán jött össze a kölyök) Inaktiválásra kerülő karakterek: Gracelyn A. Nott, Jasmine Maya Drake Megjegyzés: Na most akkor itt jól megmagyarázom a bizonyítványomat, hogy miért tűntem el, aztán meg miért jelenek meg itt hirtelen, mint derült égből váratlan gurkó. Bár nem hiszem, hogy bárkit is érdekel, de az elmúlt három hétben tökre külföldön voltam minden internet nélkül, előtte meg csak szimplán kedvem se volt erre nézni... Szóval most megpróbálok mindenkivel firkantani valamit, de nézzétek el nekem, ha nem lesz tökéletes. (Nem mintha amúgy máskor az lenne :"D) |
|
| |
I solemnly swear I am up to no good C’est la vie | |
| |
|